Binck Bank informatie map aanvragen

Wie naast alleen wilt handelen in aandelen, grondstoffen, CFD’s, indexen, bitcoin en/of binaire opties doet er goed alleen naast alleen een of meerdere internet brokers te kiezen ook een normale beleggingsrekening te hebben. Vergeet beleggingsrekeningen bij ING, Rabobank, ABN of SNS. De beleggingsrekening van Binck bank en het bijbehorende online handelsplatform Binck 360 zijn veel beter dan enkel een beleggingsrekening waar u maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een overzicht van ontvangt en hier verder weinig zicht op hebt.

Bij Binck bank is het mogelijk telefonisch orders te plaatsen en kunt u via de order desk vragen om actuele koersen en prijzen van verschillende activa. Ook kunt u persoonlijk beleggingsadvies aanvragen in de vorm van private banking. Binck bank hanteert aankoopprijzen op haar te verhandelen producten maar geen beheerskosten. Bij de meeste internet brokers betaald u beiden. Let wel, de aankoopprijzen bij internet brokers zijn wel beduidend lager dan bij Binck bank. Hierdoor kunnen we concluderen dat Binck bank geschikter is voor de belegger die graag wilt beleggen op de langere termijn (long wilt gaan).

Vraag vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend de informatie map van Binck bank aan en lees u zelf in in uw eigen vrije tijd. U kunt bij Binck bank in tegenstelling tot andere banken al beleggen vanaf een starttarief of minimale inleg vanaf in principe 1 euro.

Vraag vrijblijvend de Binck Informatie map aan

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!