Broker Uitgelicht: ETX Capital

Vandaag heb ik de broker ETX Capital uitgelicht. Deze forex MT4 broker zal worden toegevoegd aan de review-en vergelijkingstabellen op de website.

Waarom ETX Capital?

De reden dat ik ETX Capital heb toegevoegd is omdat dit een vaak gebruikte broker is onder internationale beleggers. Volgens Alexa siterankings is ETX Capital de 12e populairste broker wereldwijd. Eerst dacht ik dat niet veel Nederlanders en Belgen gehoord hadden van ETX Capital maar het blijkt dat ook veel inwoners van de Benelux een beleggingsrekening hebben bij ETX Capital.

Aankoopkosten aandelen ETX Capital

De aankoopkosten of spreads op aandelen, CFDs, indexen en ETFs op ETX Capital zijn aanzienlijk lager dan de meeste brokers en zijn nog net niet zo laag als op een true ECN/STP broker. Direct handelen in onderliggende waarde op ETX Capital is ook aanzienlijk aantrekkelijker dan bij andere online brokers aangezien er maar 0.08% commissie gerekend word op equity, aanzienlijk lager dan een Binck Bank of Lynx.

ETX Capital gratis startkapitaal bonus

Ook geeft ETX Capital iedereen die een nieuw handelsaccount aanmaakt 20 euro gratis startkapitaal om de handelsplatformen van ETX Capital uit te proberen.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!