EZTrader nieuw platform en iDEAL inleggen mogelijk

EZTrader heeft recentelijk haar binaire opties handelsplatform vernieuwd. Deze is nu ook beschikbaar in het Nederlands en storten met iDEAL is heden ook mogelijk. EZTrader is vooral bekend om haar binaire optie robot OptioNavigator.

De uitbetalingen op standaard binaire opties op EZTrader waren in het begin aan de lage kant (68-89%), deze zijn met de vernieuwing ook verhoogd naar 77% tot 95%. Hoewel EZTrader nog niet heel bekend is in de Benelux begint de binaire optie broker toch redelijk voet aan de grond te krijgen met zo een 50.000 Nederlandse en Belgische binaire optie handelaren.

EZTrader is web-based beschikbaar op PC en via downloadbare app op smartphone en tablet. Met haar makkelijk te begrijpen user interface en one-click order executie is EZTrader een goed binaire opties handelsplatform om het handelen in binaire opties mee uit te proberen, al is het maar met een demo of virtueel geld account.

Handel in binaire opties op EZTrader

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!