Nieuwe binaire optie broker toegevoegd: uBinary

Vandaag heb ik de wereldwijd populaire binaire optie broker uBinary toegevoegd aan de review-en vergelijkingstabellen op onlinehandelen.com. uBinary is een populaire binaire optie broker in Nederland en België door haar ”flip” functie. Met deze functie kunnen binaire optie handelaren een call positie veranderen naar een put positie voor de expiry time of vice versa. Geen enkele andere binaire optie broker heeft deze functie en daarom is uBinary in zekere zin uniek.

Het uitbetalingspercentage op standaard hoger/lager binaire opties op uBinary is een van de hoogste in de gehele binaire opties industrie, namelijk 95%. Er dient wel bij gezegd te worden dat dit alleen is voor binaire optie handelaren die minimaal $1000 gestort hebben op uBinary. Binaire optie handelaren die minder dan $1000 cumulatief gestort hebben zijn onderhevig aan een -5% uitbetalingspercentage penalty en ontvangen dus (nog steeds erg hoog) tot 90% winst per standaard hoger/lager binaire optie.

De derde reden waarom uBinary nu vertegenwoordigt is op onlinehandelen.com is omdat binaire optie handelaren een eigen persoonlijke account manager krijgen toegewezen wanneer zij een storting of inleg gedaan hebben. Met deze persoonlijke account manager evalueert u uw gesloten posities en bespreekt u money management strategieën op maat voor uw persoonlijke situatie.

De laatste reden waarom uBinary is toegevoegd aan deze website is omdat de welkomstbonus bij uBinary een van de hoogste onder binaire optie broker is, 100% tot maar liefst $5,000.

Doordat de stortingsbonus bij uBinary zo hoog is en doordat binaire optie handelaren vanaf $1000 cumulatieve stortingen een extra 5% krijgen uitbetaald is het raadzaam de hoogte van uw eerste inleg of storting bij uBinary goed te overdenken.

Lees de gehele uBinary review of

Bezoek de uBinary binaire opties website

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!