Robeco one beleggen beoordeling

Wat is Robeco one beleggen?

Robeco One is een vorm van vermogensbeheer. U bepaald een maandelijkse inleg (elke maand wijzigbaar) om te beleggen in een van de drie fondsen. De drie fondsen zijn: defensief, neutraal en offensief. Defensief wil zeggen weinig risico en laag rendement, offensief is het tegenovergestelde; hoog risico, hoog rendement. Op de Robeco website staan de risico’s en verwachte rendementen en maximale verliezen in de risicobijsluiter. Robeco One ‘beleggen voor een nieuwe generatie’ omdat de fondsen bedoeld zijn om als 20er, 30er of 40er in te stappen en vermogen voor later op te bouwen. Robeco One is dus geen cfd broker waar u zelf kunt handelen in aandelen, valuta en grondstoffen. Bij Plus500, Markets.com en AvaFX kunt u zelf online handelen in aandelen cfd’s. Direct beleggen in aandelen onderliggende waarde kan bij Lynx Bank, Binck Bank, Alex en ING Sprinters. Wilt u niet maandelijks inleggen maar hoeveel en wanneer u zelf maar wilt? Dan is beleggen bij MoneYou misschien meer wat voor u.

Iedereen die nog geen rekening heeft bij Robeco One krijgt €50 startgeld of startkapitaal om het beleggen mee uit te proberen, een leuke boost maar niet vergelijkbaar met een no deposit bonus bij bijvoorbeeld Plus500 of Markets.com. Men moet minimaal €50 inleggen in een van de fondsen om de extra €50 te ontvangen. De €50 startkapitaal waarmee geadverteerd word kan dus beter een €50 bonus genoemd worden. Verder kan ik wel melden dat enkele familieleden en kennissen van mij hun vermogen beheren bij Robeco, en daar zeer over te spreken zijn, in tegenstelling tot mensen die hun vermogen (hebben laten) beleggen bij Zwitserleven. Hieronder heb ik een grappig filmpje geüpload voor de ware Jort Kelder fans, waarin hij Zwitserleven vermogensbeheer bekritiseert.

 

 

Naar Robeco website

Lees andere vermogensbeheer beoordelingen (Lynx, Binck etc)

Terug naar home

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!