Stock.com nieuw op Onlinehandelen.com

Het wereldbekende Stock.com, naast Markets.com de bekendste online broker is sinds vorige week aangesloten op Onlinehandelen.com. Dit wil zeggen dat ik een uitgebreide review geschreven heb en een mooie welkomstbonus heb onderhandeld met Stock.com, namelijk gratis Stock.com uitproberen met $100 risico-vrij.

Stock.com biedt meerdere handelsplatformen en terminals aan. Ook is er een Stock.com beleggingsapp voor smartphones en tablets. Om de $100 risico-vrij te krijgen dient men contact op te nemen met de peersonlijke accountmanager die u word toegewezen na het aanmaken van een account.

Handelen in aandelen op Stock.com

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!