Voorspelling van volgende week

Zoals jullie weten werd thanksgiving op donderdag 27 november gevierd door de Amerikanen. Wat gevolgd werd door de wel bekende Black Friday. Dat wil natuurlijk zeggen dat de dollar gegarandeerd omhoog zal schieten vanwege het aantal kortingen op artikelen/aankopen die daardoor gedaan zijn met grote hoeveelheden.

Ook volgt er maandag 1 december de Cyber Monday en zal er veel electronica worden verkocht met grote kortingen. De dollar gaat dus in ieder geval deze week hard omhoog, dus investeren op alle valuta’s die beginnen met de USD/ zullen winsten genereren.
Verder Is het nog slim om op BABA Long-term te gaan, aangezien we nu precies in een aangenaam dal zitten, die niet veel lager meer voortduurt dan de waarde waar het nu op staat. Verder is dit de week waar de meeste handelaren op zaten te wachten.
Namelijk DE vuurpijl van ALIBABA: Alibaba heeft recentelijk openbaar gemaakt dat zij nieuwe computers op de markt zullen brengen, wat dus ook grote winsten met zich mee zal brengen. Wees slim, handel nu.
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!