🔥Shiba Inu prijs blijft stijgen

Shiba Inu gaat als een trein en behaalt iedere dag weer nieuwe all-time highs. De memecoin was een paar dagen geleden $0,000088 waard en velen denken dat SHIB binnenkort meer dan $0,001 waard zal worden. Dit wordt onder de ShibArmy, de grote aanhang en community die zich achter deze altcoin schuilen ”crossing a zero” genoemd.

Op moment van schrijven gaat Shiba Inu over de toonbank voor rond de $0,000068 en blijft de koers bullish. De market cap van de coin ligt inmiddels hoger dan 37 miljard Dollar, net boven de 36 miljard Dollar van Dogecoin, de andere hond, dog of memecoin. Met deze marketcap staat Shiba Inu op de 9de plaats en dus officieel in de top 10 cryptocurrency met hoogste marketcap en als deze SHIB rally door blijft gaan, zullen we zien dat het nog op gaat botsen tegen Polkadot en Ripple’s XRP.

Shiba Inu blijft voorlopig ook in de handen van de bulls liggen, die de prijs echt boven de $0,0001 willen pushen. De Shiba Army blijkt een van de sterkste legers te zijn van de gehele cryptocurrency markt op dit moment en zelfs de tweets van Elon Musk halen niet veel uit.

Nadat hij namelijk getweet had dat hij enkel Doge, Bitcoin en Ethereum bezitte, ging Shiba Inu alleen maar omhoog in prijs. Op het moment is er niet echt iets concreets te zeggen qua technische analyse, aangezien het waarschijnlijk fear of missing out (FOMO) is dat er voor zorgt dat de Shiba Inu koers maar blijft stijgen. Als er zich een break out boven de $0,00009 zal voordoen, zullen we zien dat Shiba Inu ver boven de $0,0001 zal schieten.

Nu crypto traden op Binance met 10% trading fee korting

Als je Shiba Inu of andere cryptocurrencies traden wilt, kan je dit doen bij Binance met 10% trading fee korting. Wie namelijk nu een nieuw Binance account aanmaakt via onze links, krijgt automatisch 10% trading fee op iedere transactie in de vorm van cashback uitbetaald.

Als men normaliter een transactie doet van $100 op Binance, zit hier zo’n $1 aan kosten aan. Van deze $1 krijg je 10% terug, dus $0,10. Deze Binance cashback actie geldt levenslang op iedere transactie voor de mensen die via onze links een nieuw Binance account aanmaken, en deze cashback wordt dagelijks direct in je Binance account uitbetaald.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Comments are closed.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170