10 Gouden regels voor de slimme binaire optie handelaar

Hier zijn de 10 belangrijkste regels tijdens het handelen in binaire opties. De regels vormen een algemene leidraad tijdens het online handelen in binaire opties.

1. Let op handelspsychologie

Mensen zijn vaak alles behalve rationeel. Hoewel ons analytisch vermogen ons kan helpen binaire optie uitkomsten te voorspellen, is het gevaarlijk eigen emoties te volgen tijdens het handelen in binaire opties. Vrijheid en angst kunnen beiden suboptimale handelsresultaten als gevolg hebben. Volg strategieën en geen emoties.

2. Plan risico van te voren in

Volg de eerste regel en probeer rationeel te denken en onnodig risico te vermijden. Risico is onderdeel van het handelen in binaire opties en je dient het nooit te onderschatten! Wees er zeker van dat slechts een gedeelte van uw portfolio bestaat uit risicovolle trades of posities.

3. Let op de trend

Er zijn verschillende trends te vinden op de markt grafieken. Fundamentele trends duren vaak langer en vereisen een heldere gedachte gang wanneer volatiliteit toeneemt. Technische trends zijn vaak van korte termijn en vereisen een veel actievere aanpak. Meegaan met de trend is alleen zinvol als er geen signalen zijn van mogelijke stoorzenders (hoge RSI, lage weerstand etc.).

4. Het handelen in binaire opties is een kunst an zich

Hoewel veel binaire optie handelsstrategieën en technische analyse regels lijken veilige binaire optie uitkomsten te voorspellen is er een ding zeker, handelen in binaire opties is geen studie die altijd toepasbare regels heeft (in ieder geval niet regels die wij snel en gemakkelijk kunnen begrijpen). Op de binaire optie markt handelen net als andere financiële markten niet alleen mensen maar ook computers. Er worden regels gevormd door eigen logica die geen enkele individuele belegger kan begrijpen aangezien niemand alle informatie tot zijn of haar beschikking heeft. Tijdens het handelen in binaire opties wil dit zeggen dat ervaring vereist is en goede educatie aangeboden door de binaire optie broker.

5. Herken wanneer in te stappen en wanneer terug te trekken

Zie fundamentele indicatoren als een teken dat een prijsbeweging zou kunnen plaatsvinden in de nabije toekomst. Gebruik technisch redeneren om te weten of de beweging plaats kan vinden of misschien kan omkeren. Fundamentele bewegingen kunnen ontstaan door macro factoren en sector-specefiek nieuws. Technische analyse wordt vaak weergegeven in de tabellen van de binaire optie handelsplatformen.

6. Haastige spoed is zelden goed

Zoals al vermeld bij gouden regel 3, terwijl u meegaat met een trend zullen er af en toe volatiele momenten zijn waar het een goed moment lijkt de binaire optie positie eerder te sluiten met de functie ‘’early close’’. Maar, ondanks dat deze risico management functie behulpzaam is, is deze alleen van dienst als we gouden regel 1 blijven volgen. Geduld zal altijd winnen van irrationeel denken tijdens het handelen in binaire opties.

7. Gebruik Stop-Loss en wees nederig

Het is goed om gretigheid te overkomen door uw aantal dagelijkse winnende posities te reduceren. Ook is het vrij duidelijk dat dit ook in tegenovergestelde richting geld: limiteer uw dagelijkse verliezende posities door middel van stop-loss functies. Langzaam uw binaire opties balans opbouwen betaald uiteindelijk hoger uit. Deze gouden regel samen met gouden regel 2 zullen u het meeste helpen met succes op de lange termijn tijdens het handelen in binaire opties.

8. Pas Money management toe

Het is cruciaal niet te grote posities of trades te openen ten op zichtte van het totaal bedrag op uw binaire opties handelsaccount. Bij de meeste binaire optie brokers kunt u zelfs met de minimale eerste inleg vereist 8 of meer trades openen van de laagste investering of inleg vereist aangeboden door het binaire opties handelsplatform. Probeer een maximaal van 5% van uw totale binaire opties saldo aan te houden per binaire optie positie of trade.

9. Ga niet volledig op in 1 trend

Het is slim mee te gaan met de trend maar met risico management over de gehele portfolio in het achterhoofd is het verstandig nooit meer dan 15% van uw bestaande kapitaal in een enkele trend te investeren omdat dit uw portfolio uit balans brengt. Als risico zich materialiseert, zijn beiden de portfolio en uw kapitaal veilig.

10. Ken uw financiële limieten

Investeringen zijn vrij simpel wanneer het aankomt op risico’s. Hoe hoger het risico, hoe hoger de beloning. Deze regel is een combinatie van enkele andere regels, de meest belangrijke regel dat binaire optie handelaren nooit al hun geld in binaire opties moeten stoppen. Handelen in binaire opties is leuk, maar de fout geld te verliezen wat eigenlijk niet verloren had mogen worden is niet goed voor uw mentale welzijn. Dit is een fout die wanhopige mensen maken en een vicieuze cirkel creëren. Wordt niet afhankelijk van het handelen in binaire opties op uw dagelijkse problemen te overkomen!

plus500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com