30 jarige U.S. Treasury Bonds Futures Technische Analyse

Shorten en agressief kopen heeft geleid tot stijging van waarde van 30 jarige U.S. Treasury Bonds ( Amerikaanse staatsobligaties). Dit momentum is precies wat nodig is om vandaag nog een verdere stijging door te zetten; op een door momentum gedreven markt, is er niet echt weerstand.

Beleggers die als een kat in het nauw zitten op de markt door geopolitieke gebeurtenissen zoeken vaak voor veilige alternatieven en zijn daarvoor bereid iets meer te betalen dan normaal. Dit is op haar beurt natuurlijk de reden dat de bonds nu zo volatiel zijn. Dit soort zetten kunnen wel schadelijk zijn op de lange termijn, als de zwakste shorts van de markt zijn.

Vandaag op de Treasury Bond en obligatie markt zullen risico-averse beleggers veiligheid zoeken in 30 jaar U.S. staatsobligaties. President Barack Obama heeft de rally aangewakkerd door toestemming te geven voor luchtaanvallen op Irak. In plaats van wachten tot men een ons weegt, nemen beleggers actie en zoeken zij nu alvast veiligheid en bescherming aangezien niemand weet wat voor verassingen dit weekend met zich mee zal brengen.

Na een zwakke vroege sessie, keerden de Treasury Bonds donderdag terug, een steile helling beklimmend vanaf 136.14, met een snelheid van 16/32ste per dag. Vandaag komt de koers (verwacht)  op het 139.14 punt. Mochten de Treasury Bonds dit punt doorbreken, verwacht dan dat de sterke rally op de staatsobligaties door zal gaan.

Eigenlijk staat vandaag de markt in het teken van het 139.14 punt en de reacties van beleggers wanneer dit punt bereikt wordt.

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170