De 5 beste binaire optie brokers van 2017

Introductie binaire opties – beleggen in binaire opties

Vandaag de dag zijn er zo veel binaire optie brokers dat bijna iedere binaire optie handelaar of beginnend optie belegger door de bomen het bos haast niet meer kan zien. Op het moment van schrijven zijn er meer dan 400 verschillende binaire optie brokers aanwezig op het internet waarvan enkele tientallen betrouwbaar zijn en een paar honderd niet. Er zitten zelfs scam brokers tussen, dit zijn binaire optie brokers waar je wel geld kunst storten en kunt handelen in binaire opties maar zodra je winst begint te maken de binaire optie broker niet uitbetaald en ineens op geen mogelijkheid te bereiken is. Op de binaire optie afdeling van deze website kan je betrouwbare en goede binaire optie brokers bekijken en vergelijken en er ook achter komen waar je juist totaal niet moet gaan beleggen in opties. De binaire optie brokers waar je beter kan wegblijven vind je op de scam broker pagina.

Op internet lees je vaak dat mensen klagen over of binaire opties dan wel niet gokken op de beurs zou zijn óf niet en dat het allemaal oplichtingspraktijken zijn. Dit is niet het geval, het zijn juist die slechte scam brokers die de gehele binaire optie industrie een slechte naam geven. Immers zijn er al sinds de jaren ’90 enorm veel beleggers bezig met option trading en er zijn voldoende succesverhalen bekend om het tegendeel te beweren.

Wellicht dat je al een tijdje overweegt te beginnen met beleggen in binaire opties. Het kan zijn dat de hierboven genoemde negativiteit je er tot nu toe van heeft weerhouden ermee aan de slag te gaan. Ook kunnen er andere factoren een rol spelen. Het kan zijn dat je het toch niet he-le-maal begrijpt of dat je bang bent geld te verliezen. Jammer genoeg is er maar één manier om erachter te komen of het beleggen in binaire opties voor jou is weggelegd en dat is door eenmalig een klein bedrag te storten bij een binaire optie broker en te kijken hoe het gaat.

Door met echt geld te beleggen in binaire opties leer je om te gaan met je emoties en de risico’s van de handelswereld kennen. Met een demo rekening neem je vaak beslissingen die je in het echt niet zou nemen omdat je demo rekening vaak astronomische bedragen bevat. Voordat je nu met echt geld gaat beginnen met beleggen in opties is het wel zo verstandig dat je weet hoe het werkt. Kort samengevat werkt het heel simpel. Wanneer je inlogt op een binaire optie handelsplatform of website zie je allerlei grafieken van verschillende aandelen, grondstoffen en valuta. Bij de meeste binaire optie brokers zie je de populairste activa weergegeven op de homepage.

Je klikt op het product waarop je een optie wilt kopen of verkopen, bijvoorbeeld goud. Vervolgens krijg je goud grafiek te zien. Deze kan je aanpassen naar 5 minuten, 30 minuten, 1 dag, een week, een maand, een jaar etc. Vervolgens neem je een beslissing of de prijs van goud omhoog of omlaag zal gaan in de toekomst. Dit is heel simpel weergegeven bij de meeste binaire optie brokers met grote groene knoppen voor omhoog en grote rode knoppen voor omlaag. Vervolgens kies je een tijdsbestek: gaat goud omhoog de komende 30 minuten, uur, dag, week, etc. Als laatste stel je een bedrag in waarvoor je de optie wilt kopen en drukt op ‘’plaats order’’, ‘’place option call/put’’ of hoe de broker de knop genoemd heeft.

Het beleggen in binaire opties is dus vrij eenvoudig en juist daarom is het ook zo populair. Er zijn maar twee uitkomsten (binair) omhoog of omlaag en je kiest gewoon waarin je wilt beleggen, voor hoeveel en voor hoelang. Na het plaatsen van je eerste binary option trade is het afwachten tot de sluitingstijd of ‘’expiry time’’, het moment waarop jij denkt dat het aandeel, de grondstof of valuta omhoog of omlaag zal gaan (volgens je geplaatste order).

Als je wilt beginnen met het beleggen in binaire opties, waar begin je dan en waar moet je op letten? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een binaire optie handelaar wilt worden:

Ten eerste is het allerbelangrijkste er zeker van te zijn dat je met een betrouwbare binaire optie broker te maken hebt. Nu zijn de binaire optie brokers in dit artikel allemaal betrouwbaar maar het kan zijn dat je bij een andere binaire optie broker wilt beleggen in opties en er toch niet helemaal zeker van bent of deze broker wel zo betrouwbaar is. Bij de meeste binaire optie broker websites zie je als je helemaal naar onder scrolled door welke financiële waakhond(en) ze gelicenseerd zijn. Voor Nederlandse en Belgische beleggers of mensen die willen beginnen met beleggen in opties raadt ik binaire optie brokers aan die specifiek door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder licentie staan. Een goed voorbeeld van een betrouwbare binaire optie broker gelicenseerd door de AFM is Optie24.

Ten tweede is het belangrijk dat het handelsplatform van de broker niet hapert, met enkele snelle muisklikken te bedienen valt en dat er grote, duidelijke knoppen aanwezig zijn. Grafieken moeten dus real-time zijn en er mag geen delay (vertraging) aan te pas komen.

Ten derde is het uitbetalingspercentage op de binaire opties heel belangrijk. Als je bijvoorbeeld in opties belegt bij een binaire optie broker die 87% aanbiedt en er is een andere broker die 91% aanbiedt, gaat die 4% verschil na verloop van tijd aantikken.

Naast deze 3 belangrijke punten waar je op moet letten voordat je begint met het beleggen in binaire opties, zijn er ook nog wat andere zaken belangrijk. Zelf vind ik Nederlandstalige klantenservice bijna altijd een must. Je probleem uitleggen of vraag stellen in het Engels en dan in het Engels een antwoord krijgen is vaak niet optimaal. Vaak is het antwoord wat je krijgt al waar je zelf was achtergekomen via Google maar hoopte je eigenlijk op een antwoord van iemand die jou als individu daadwerkelijk persoonlijk wilt helpen. Daarnaast wil ik liever niet wekelijks op opdringerige wijze opgebeld worden met allerlei bonusaanbiedingen en of de broker in kwestie mijn creditcard gegevens mag hebben om bij te storten wanneer deze binaire optie bonus promoties plaatsvinden. Als er bonussen zijn, lees ik dat graag op de website of in de nieuwsbrief maar wil ik daar niet telefonisch voor benaderd worden.

De 5 beste binaire optie brokers 2017

Na deze korte introductie gaan we het hebben over de beste binaire optie brokers anno 2017. Wat zijn de 5 beste binaire optie brokers en waarom?

5. ZoomTrader

Op de vijfde plek heb ik gekozen voor ZoomTrader. Dit heeft een aantal redenen. ZoomTrader is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en nog 20 andere talen en is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik te nemen. Men kan storten met iDEAL en de klantenservice is prima. Het mooie aan ZoomTrader is dat zij per telefoon en live chat te bereiken zijn en ook vrij snel reageren. Ook biedt ZoomTrader niet alleen normale opties aan maar ook speciale binaire opties aan als Touch opties, Turbo Opties en Range opties. Persoonlijk vind ik het fijn dat ZoomTrader een breed scala binaire opties aanbiedt. Wat ik minder vind, en ook uiteindelijk de reden is waarom ik ZoomTrader op de vijfde plek plaats, is dat ZoomTrader vrij lage uitbetalingspercentages hanteert op normale binaire opties, namelijk gemiddeld 83%. Dit is maar liefst 10% lager dan bijvoorbeeld IQ Option, waar ik het later over ga hebben. Daarnaast hanteert ZoomTrader een minimale eerste inleg van minimaal 200 Euro en daarna minimaal 10 Euro per optie, naar mijn mening iets aan de hoge kant. Voor ervaren binaire optie handelaren is ZoomTrader wellicht een goede keuze als binaire optie broker maar voor de beginnende binaire optie handelaar zijn er betere brokers beschikbaar.

Lees de gehele ZoomTrader review
Bezoek de ZoomTrader website

4. BinaryOptionRobot

Hoewel BinaryOptionRobot zelf niet echt een broker is, heb ik deze software toch op de vierde plek geplaatst. Dit komt omdat deze software gratis is en wanneer je een account aanmaakt de software kan aansluiten op een tiental binaire optie brokers. Soms krijg ik de vraag binnen of BinaryOptionRobot een product van Onlinehandelen.com zelf is. BinaryOptionRobot is geen product van Onlinehandelen.com zelf maar wel van een van de betere partners van OnlineHandelen.com. In principe zijn OnlineHandelen en BinaryOptionRobot beiden ontwikkeld voor hetzelfde publiek: de beginnende belegger. Daar op Onlinehandelen.com voornamelijk brokers vergeleken worden en de basismaterie qua online handelen en online beleggen wordt uitgelegd doet BinaryOptionRobot haar werk en richt deze website zich op mensen die wel willen handelen in aandelen, grondstoffen en valuta maar hiervoor niet de hele dag bezig willen zijn met de grafieken en nieuwsbulletins van allerlei bedrijven. Binaryoptionrobot vervult dus op zekere hoogte een automatiserende rol in het online handelen van binaire opties.

Tegenwoordig zijn er tientallen bedrijven die soortgelijke software aanbieden tegen meerdere tientallen of zelfs honderden Euro’s per maand. Besteed daar je tijd en geld niet aan. Mocht je automatisch willen handelen, maak dan gewoon gratis gebruik van de software aangeboden door BinaryOptionRobot, dan weet je zeker dat je goed zit. Daarnaast kan je vragen omtrent de automatische handelssoftware direct aan mij stellen en kan je bij eventuele problemen of disputen gratis bij mij persoonlijk terecht. Door automatisch te beleggen in binaire opties via BinaryOptionRobot en OnlineHandelen weet je zeker dat je geen nummertje bent maar een klant.

Lees de gehele BinaryOptionRobot review
Bezoek de BinaryOptionRobot website

3. AnyOption

AnyOption verdient de derde plek in deze top 5 binaire optie brokers van 2017 om een paar hele duidelijke redenen. Ten eerste biedt Anyoption naast hoge uitbetalingen van meer dan 85% zogenaamde cash back bonussen aan. Dit wil zeggen dat als je met een bepaalde binaire optie trade geen winst maakt, je toch 10 tot 15% van je inzet op die optie terugkrijgt. Hoewel dit misschien niet als veelbelovend klinkt, is dit op de lange termijn een perfecte manier van risicodekking en gaat deze cashback toch aardig optellen. Daarnaast is AnyOption in het Nederlands beschikbaar en kan men er storten met iDEAL. Helaas ligt de minimale eerste inleg wel weer vrij hoog, namelijk op 200 Euro. Ook dient men bij AnyOption minimaal 10 Euro per optie te investeren. Gelukkig kan je bij AnyOption wel beleggen in meer dan duizend verschillende binaire opties en tegenwoordig zelfs in cryptocurrencies. Ook biedt AnyOption naast alleen binaire opties ook Touch Opties, Range opties en Turbo’s aan, een groot voordeel ten opzichte van andere binaire optie brokers.

Lees de gehele AnyOption Review
Bezoek de AnyOption website

2. Optie24

Op de tweede plek staat Optie24. Een binaire optie broker in Nederland gevestigd. Optie24 heeft onlangs een update ondergaan en heeft een hele nieuwe user interface. Met de nieuwe interface kunnen beleggers en binaire optie handelaren in drie simpele stappen vanaf smartphone, tablet en pc handelen in binaire opties. De klantenservice van Optie24 en de website zelf is volledig in het Nederlands beschikbaar en men kan er storten met iDEAL. De minimale eerste inleg bij Optie24 ligt aanzienlijk lager vergeleken met in het buitenland gevestigde binaire optie brokers, namelijk op slechts 50 Euro. Ook de minimale investering per binaire optie ligt bij Optie24 wat lager, namelijk op 5 Euro per optie. Voor personen woonachtig in Nederland of België raad ik Optie24 aan als binaire optie broker.

Lees de gehele Optie24 review
Bezoek de Optie24 website

1.IQ Option

De absolute nummer 1 onder alle binaire optie brokers blijft naar mijn mening IQ Option. IQ Option heeft een eigen ontworpen handelsplatform wat bij uitstek gelikter is en meer functies bevat dan alle hiervoor genoemde binaire optie brokers. Ook is de minimale eerste inleg bij IQ Option slechts 1 Euro en kan men beleggen in binaire opties vanaf 1 Euro per stuk bij deze binaire optie broker. Hierdoor is IQ Option laagdrempeliger en voor beginnende binaire optie handelaren zeer aantrekkelijk. IQ Option biedt hiernaast ook nog eens de hoogste uitbetalingen aan op standaard binaire opties van tot 93%. Ook op IQ Option kan je tegenwoordig beleggen in cryptocurrencies. De zes populairste cryptocurencies: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Dash en IOTA zijn te verhandelen op IQ Option. Als je opties koopt op deze cryptocurrencies kan je deze tot 2 jaar open laten staan, wat veel langer is dan bij de meeste andere binaire optie brokers die opties op cryptocurrencies aanbieden. De klantenservice van IQ Option is helaas niet in het Nederlands beschikbaar maar ondanks dat heeft IQ Option zoveel voordelen dat ik toch IQ Option op de eerste plek heb gezet en dan ook nog steeds de beste binaire optie broker van 2017 noem.

Lees de gehele IQ Option review
Bezoek de IQ Option website

Dit waren de 5 beste binaire optie brokers van 2017 naar mijn mening. Vind jij dat een andere binaire optie broker in dit rijtje thuis hoort en een andere broker juist niet? Laat het weten in de comment section hieronder aangezien ik altijd wil weten wat anderen denken omtrent broker keuze.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170