9 Nieuwe sector indexfondsen op Plus500

Je kan sinds kort handelen in 9 nieuwe indexfondsen op Plus500.

Crypto 10 Index

De populairste nieuwe sector index op Plus500 is de Crypto10 Index. Deze index volgt en meet de performance van de top 10 cryptocurrencies naar marktaandeel. Deze index bevat Bitcoin, Ethereum, Ripple en enkele andere cryptocurrencies.

Woman in Leadership Index

Deze index volgt de top 10 Amerkaanse bedrijven met een vrouw als CEO of bedrijfsleider. Opmerkelijk aan deze index is dat 95% van de beleggers koopt en slechts 5% van de beleggers verkoopt. Het lijkt erop dat dit een mooi buy-and-hold indexfonds is om aan je portefeuille toe te voegen.

US Biotech Giants Index

Deze index is een benchmark van de 30 grootste Amerikanse biotechnologie aandelen. Denk bijvoorbeeld aan AbbVie, Amgen, Gilead, Celgene en meer. Dit is op moment van schrijven (1 september 2019) de populairste index op Plus500 met 98.44% kopers en slechts 1.56% verkopers.

Lithium & Battery Index

Dit is een vrij uniek indexfonds, bedacht door Plus500. Het bevat 15 Amerikaanse lithium-en batterij bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan: FMC Corporation, Sociedad Quimica en meer. Het trader’s sentiment op dit indexfonds is ook zeer positief met 96% kopers en slechts 4% verkopers.

China Internet Giants Index

Dit indexfonds met tickersymbool BCINTG volgt China’s 30 best presterende internetbdrijven. Denk aan Alibaba, Baidu, JD.com, Weibo, TenCent en meer.

Cannabis Stock Index

Deze unieke index volgt de prestaties van ‘s werelds beste medische marijuana aandelen: Aurora Cannabis, Canopy Growth, Tilray en enkele andere bedrijven.

Je kan meer te weten komen over Cannabis gerelateerde aandelen in mijn artikel:

De beste cannabis aandelen

NYSE FANG+ Index

Dit is een populaire aandelen markt indexfonds die bestaat uit de 10 next-generation technologie bedrijven. Denk aan Facebook, Amazon, Netflix en meer.

Cybersecurity Giants Index

Dit is een index van de 25 grootste Amerikaanse cybersecurity aandelen en bedrijven. Zeker met de komst van cryptocurrencies en het feit dat bijna iedereen toegang heeft tot internet is dit een interessant indexfonds om in te investeren. Denk aan Palo Alto Networks, FireEye, CyberArk en meer.

Gaming Giants Index

Last but not least, juist omdat gaming steeds verder zal ontwikkelen in de toekomst, is dit een van de meest belovende indexfondsen beschikbaar op Plus500. Het bevat aandelen van de 20 leidende gaming en E-Sports bedrijven: Zynga, Electronic Arts, Sony en meer. Trader’s sentiment op de index bestaat uit maar liefst 99% kopers en slechts 1% verkopers. Het is bijna een must om zo een 5 a 10 procent van je portefeuille of accountwaarde in dit indexfonds te stoppen als je een account hebt op Plus500.

Maak vandaag nog een account aan bij Plus500 (Vanaf 100 Euro)
Oefen onbeperkt met een 40,000 Euro Plus500 demorekening
Lees mijn uitgebreide Plus500 review

omslag foto genomen door Fahrul Azmi, Bukit Jalil National Stadium, Kuala Lumpur, Malaysia

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170