Aandeeltip 2014: Singtel

Singapore Telecommunications Limited (SingTel) is vergelijkbaar met Vodafone en is de grootste telecom dienstaanbieder van China. Ook heeft het bedrijf  holdings in Australië en Tailand. Nu Schijnt het dat Singtel binnenkort met een nieuwe smartphone komt, de Huawei Ascend P1, welke nog net zo populair als de Blackberry Curve kan worden in China, maar ook in Europa en de Verenigde Staten.

Met een 7.69 mm slank design is de telefoon ten eerste lichter dan de Iphone 5s. De breedte van het toestel is 64.8 mm en Singtel beweert dat dit de ideale handgrip formaat is, de telefoon is hierdoor geoptimaliseerd om met een hand te gebruiken. Ook bezit de telefoon een 1.5GHz dual core processor om zelfs de meest veeleisende spellen soepel te kunnen spelen op de telefoon. De telefoon heeft in tegenstelling tot de iPhone 5s, een Super Amoled HD scherm van 4.3 inch, welke een heldere kijkervaring biedt.

Verschil met andere telefoons is dat het beeld helder blijft, ook buiten in fel zonlicht. Daarnaast is het beeldscherm krasbestendig, je kan de telefoon dus in je zak doen samen met je sleutels. Voorzien van 8 Megapixel camera met autofocus en LED flash kan je de meest uiteenlopende foto’s maken met de telefoon en deze bewerken met allerlei functies, denk aan panorama shots en het vervagen van foto’s.

Last but not least, geeft de telefoon superieur geluid. Er is namelijk een 5.1 Dolby Sound System ingebouwd, waardoor het letterlijk lijkt of je een mini thuisbioscoop in handen hebt. Weinig andere smartphones kennen deze high-end technologie qua geluid.

Wat denk jij, gaat het aandeel Singtel de lucht in schieten na release van de Huawei Ascend P1?

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170