Aandelen Alibaba kopen

De e-commerce gigant Alibaba gaat morgen de beurs op. Verwacht wordt dat er $20 miljard zal worden opgehaald met de beursgang, een record tot dusver. Het is opmerkelijk te noemen dat een Chinees bedrijf Amerika’s grootste beursgang ooit zal zijn. Geolied door de rijker wordende Chinese middenklasse domineert Alibaba in de e-commerce sector van China waardoor alle ogen vanuit Silicon Valley op het bedrijf gevestigd zijn.

“De grootste IPO in de Verenigde Staten zal een Chines bedrijf zijn dat zijn scucces te danken heeft aan de snelle groei van de Chinese economie”, aldus Max Wolff, chief economist bij Manhattan Venture Partners. Als Amazon de alles-winkel is, wilt Alibaba het alles-bedrijf worden. De Chinese technologie gigant is aan het investeren in een scala digitale bedrijven van online video en cloud diensten tot mobiele zoekmachine applicaties. Aandelen in de Chinese gigant zouden nog flink meer waard kunnen zijn dan bankiers en beleggers op dit moment vermoeden. Alibaba’s IPO kan de populaire, gewilde deal zijn waarvan beleggers zullen denken dat het een koopje is. Wall Street heeft de openingsprijs geschat op $60-66.

Bij diverse brokers zullen morgen Alibaba aandelen beschikbaar zijn. Plus500 heeft mij laten weten vanaf morgenmiddag sowieso Alibaba CFD’s beschikbaar te stellen.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170