Aandelen kopen met Bitcoin

Wist je dat je naast voedsel bestellen bij diverse eettenten ook aandelen kon kopen met Bitcoin? Sinds kort is er een broker aangesloten bij Onlinehandelen.com waar je niet alleen kunt handelen in Bitcoin maar ook storten en opnemen via je Bitcoin Wallet. Dit is uniek en geeft Bitcoin bezitters eindelijk de kans te beleggen in andere aandelen dan alleen de Bitcoin zelf met hun Bitcoinwallet.

Deze nieuwe broker heet xCFD en je kan er naast handelen in aandelen ook handelen in grondstoffen, valutaparen, indexen, bonds en Bitcoin. Het minimum in te leggen bedrag bij xCFD is $100, ongeveer 75 euro omgerekend. Gelukkig hoef je niet meteen een Live Trading Account aan te maken. Je kan oneindig oefenen met een $20.000 demo of oefenaccount.

Op dit moment heeft Onlinehandelen.com een actie lopen voor nieuwe beleggers en daytraders bij xCFD. Iedereen die nu een nieuw Demo Account of Live Trading Account aanmaakt bij xCFD krijgt $30 gratis echt geld startkapitaal om de broker en het handelsplatform mee uit te proberen.

Er zijn ook brokers aangesloten op Onlinehandelen.com waar je niet met Bitcoin kan storten of opnemen maar waar je wel in Bitcoin kan handelen. Dit zijn Plus500 en Avatrade. Ook kan je op bijvoorbeeld IQ Option vanaf 10 euro opties kopen op Bitcoin, aandelen en andere financiële producten/activa.

Storten/opnemen met Bitcoin op xCFD

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170