Aandelen KPN Kopen

Een van de populairste aandelen op de Nederlandse aandelen markt of AEX index is het aandeel KPN Telecom. KPN is marktleider in Nederland als het gaat om telecommunicatie en netwerkverbindingen. Met de 4G internetverbinding ontwikkeling in het vooruitzicht zal het aandeel KPN nog verder stijgen gedurende dit jaar. Het kan ook dat de aandelen van KPN in waarde stijgen doordat KPN bezig is met een zogenaamde shareholder remuneration; het terugkopen van eigen aandelen om vreemd versus eigen vermogen te minderen.

Afgelopen jaren keerde KPN een redelijk dividend per aandeel uit, in 2013 en 2014 kunnen aandeelhouders echter niet rekenen op een dividenduitkering aangezien KPN de komende twee jaar een flinke groei wil maken. Hopelijk zien beleggers hun winst uit KPN wel terug in de vorm van een flink in waarde gestegen aandeel.

Analistenadviezen varieren erg; waar de analisten van ING, Goldman Sachs en Morgan Stanley Hold als advies afgeven, geven JP Morgan, SNS Securities en BNP Paribas een verkoop advies. Meningen zijn dus verdeeld over het staatsaandeel KPN.

Koersinformatie aandeel KPN:
Op moment van schrijven komt het aan de Euronext genoteerde aandeel KPN net uit een diepe daling tot 1.45 en is nu weer aan het herstellen richting de 1.65. Ik zie niets spannends of opmerkelijks in de grafiek. Op de investor relation pagina van de website van KPN kan men de koersinformatie downloaden als PDF, speciaal voor Blackberry toestellen. Ook is er koersinformatie tot 20 jaar terug te vinden en tot 2 jaar terug is deze informatie tot op de tick nauwkeurig.

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170