Aandelen Netflix kopen

Het innovatieve tv streaming netwerk heeft al enkele prijzen gekregen vanwege haar innovativiteit. Met meer dan 10 miljoen maandelijks betalende leden alleen al in de Verenigde Staten lijkt het erop dat Netflix DE nieuwe hype is op het gebied van televisie en mediacommunicatie. Natuurlijk is naast Twitter en Facebook, Netflix gewoon te vinden op de beurs en kan je vanaf een kleine $26 deels eigenaar zijn van Netflix.

Via het handelsplatform Plus500 kan je handelen in Netflix cfd’s met een gratis startkapitaal van 35 euro, hiermee kan je dus al bijna 2 gratis aandelen Netflix kopen. Wil je eerst kijken of Netflix het wel zo goed doet op de beurs? Bekijk dan de live Netflix koers hieronder en besluit of je wilt instappen.

Aandelen Netflix Kopen Bij Plus500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!