Aandelen olie kopen

Ieder volwassen persoon heeft wel eens nagedacht over de benzineprijzen en men kan al snel concluderen dat deze nogal fluctureren. Investeren in olie of olie aandelen kopen is op de langere termijn vaak een slimme optie; er komt immers altijd wel een moment dat de olieprijzen hoger zijn dan op moment van aankoop. Omdat deze manier van aandelen kopen, investeren of beleggen absoluut niet met daytraden overeenkomt is het raadzaam alleen in olie te beleggen bij een broker waar de beheerskosten laag zijn. Dit om hoge onnodige kosten te voorkomen tijdens het stijgen van waarde en de winst per aandeel olie te verhogen.

Er bestaat ook de mogelijkheid winst te boeken door short te gaan op olie; waardoor u bij een dalende olieprijs juist geld verdiend. Wanneer u short gaat verkoopt u op dat moment voor de huidige koerswaarde aandelen olie waardoor u juist winst boekt als de olieprijs omlaag gaat.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

One Response to “Aandelen olie kopen”

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!