Aandelen Twitter Kopen

Is het slim om Twitter aandelen te kopen? Is de vraag die veel beginnende beleggers hebben op het moment. Allereerst word deze post gepubliceerd een dag na de introductie van de Twitter aandelen en CFD’s bij Plus500, eToro en onze andere aangesloten effectenmakelaars.

Er is met zekerheid te zeggen dat de introductie ‘hype’ van de beursgang van Twitter nu al een beetje voorbij is. Met een enorme winst van ruim 73 procent de eerste handelsdag, lijkt mij de kans niet groot op weer zo een extreem volatiele dag. Het aandeel zal naar mijn mening zelfs enigszins kelderen, terug richting introductiewaarde. Onwaarschijnlijk, lijkt mij het tegenovergestelde scenario; namelijk dat Twitter nu nog hoger zou sluiten, rond bijvoorbeeld $60.We wachten met smart de tweede handelsdag van het Twitter aandeel af om verdere hypothesen te kunnen stellen.

Beleggers die voor de lange termijn in Twitter willen investeren, in plaats van willen daytraden/daghandelen, kunnen beter even wachten met het afsluiten van hun aankooporder, tot de volatiliteit wat minder is. Lange termijn beleggers zijn overigens bij Lynx, Binck Bank of SAXO Bank het beste af qua brokertarieven en bewaarloon kosten. Ook bij ING bank kunt u relatief goedkoop voor een lange termijn beleggen in Twitter aandelen. Plus500 en eToro bieden Twitter CFD’s aan, wat leuk is voor daghandelaren maar met inbegrip van een hoog bewaarloon, niet erg aantrekkelijk is voor long term investors.

Plus500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170