Airbnb aandelen nu verhandelbaar op NAGA Markets

Vers van NASDAQ rechtstreeks naar uw NAGA-account! Naga Markets heeft zojuist Airbnb vermeld als verhandelbare activa en we kunnen niet opgewondener zijn!

Met slechts één week genoteerd op NASDAQ, bleek Airbnb een van de populairste aandelen te zijn, bijna 3 keer hoger dan de IPO-prijs,  de grootste IPO-openingsdag van dit moeilijke jaar!

De waardering van Airbnb sprong boven de maar liefst $ 100 miljard en is nu meer waard dan de 3 grootste hotelbedrijven samen! Met zo’n opwindende eerste week op de aandelenmarkt, is het echt interessant om te zien wat er vanaf nu met Airbnb gebeurt.

Wat denk jij dat er gaat gebeuren met de prijs van Airbnb aandelen?

Bekijk Airbnb nu op NAGA, kijk waar mensen het over hebben in de Feed, praat mee en handel!

Handel in Airbnb aandelen op Naga Markets

Hoe werkt Naga Markets precies en is het een betrouwbare broker om Airbnb aandelen te kopen en verkopen? Lees de volledig onafhankelijke en uitgebreide Naga Markets Review.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170