Algoritmisch handelen in aandelen met Alpari

Algoritmisch handelen in aandelen ofwel het automatisch handelen in aandelen via patronen en systemen ook wel High Frequency Trading genoemd, is mogelijk bij sommige online brokers aangesloten bij onlinehandelen.com, bijvoorbeeld bij Alpari.  Met de broker Alpari en haar software is het dus mogelijk automatisch te handelen op de valutamarkt.

Door middel van een zogenaamde algoritmische handelsmethode kan men automatisch handelen op de financiële markten. Algorithmic trading ofwel handelen via algoritmen is vrij normaal in de beleggingswereld. Hoewel normal gesproken alleen de grootste online beleggers en investeerders toegang hebben tot dit fenomeen, is het voor beleggers van Alpari mogelijk om direct en zonder extra kosten agritmisch te handelen via Meta Trader 4 en 5.

Ook als men niet direct met echt geld durft te handelen, is er een demo modus beschikbaar waarin de belegger kan oefenen te handelen op de beurs. Via Alpari is het mogelijk online te handelen en te speculeren in aandelen. Met lage kosten vanaf 0 pips spread op forex is Alpari een van de goedkoopste brokers van dit moment.

Beleg met Alpari

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!