Aankomende Amerikaanse verkiezingen: Bereid je voor op marktbewegingen!

De Amerikaanse presidentsverkiezingen vinden morgen plaats en zijn de grootste economische gebeurtenis van het jaar, met grote gevolgen voor de financiële markten, met name valutaparen in USD, aandelen en indices.

Wat te verwachten tijdens de verkiezingen?

Morgen stemmen Amerikaanse staten voor een nieuwe president of dat Trump nog 4 jaar de scepter mag zwaaien. Dit is een belangrijke dag waarin er veel volatiliteit op de beurs aanwezig is. Er zijn erg veel kansen, en die beginnen vanavond al!

Wat zijn verkiezingsstemmen?
De verkiezing wordt niet beslist op basis van landelijke individuele stemmen, maar wordt in plaats daarvan per staat bepaald, waarbij de winnaar van de staat een aantal zogenaamde ‘kiescolleges’ krijgt. Kandidaten hebben een meerderheid van 270 of meer stemmen nodig om de verkiezingen te winnen.

Media reactie
Staten worden vaak ‘gecalled’ door mediabedrijven die over de resultaten rapporteren, maar het is belangrijk op te merken dat dit projecties zijn die zijn gebaseerd op initiële cijfers en niet noodzakelijk het eindresultaat zijn.

Beheer uw posities
Beheer uw risico’s verstandig en wees voorbereid op verhoogde volatiliteit.

Lees meer over het belang van risicobeheer in dit nuttige artikel.

Wij raden aan gebruik te maken van de broker AvaTrade.

Trade de Amerikaanse Verkiezingen met AvaTrade

Waarom de Amerikaanse verkiezingen verhandelen met AvaTrade?
Bekend om haar geavanceerde NDD -interventiemodel met ultrasnelle uitvoering, voerden zij miljarden transacties uit tijdens de laatste presidentsverkiezingen in 2016 en kregen traders vrijwel altijd de juiste prijs. Iets wat je niet altijd krijgt bij een retail broker.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170