Amerikaanse verkiezingen – Wat te doen?

De belangrijkste dag van de maand voor de financiële markten is aangebroken! Samen met de Amerikaanse presidentsverkiezingen op dinsdag 3 november rapporteren drie centrale banken deze week hun bevindingen met daarnaast ook een reeks werkgelegenheidscijfers uit verschillende landen.

Wat te doen? Waar op te letten?

Morgen zal er naar alle waarschijnlijkheid veel nervositeit zijn in de markten. Volatiliteit, grote bewegingen zullen zich met name zichtbaar maken bij het openen van de Amerikaanse markten in het middag uur.

De Dow Jones zal de hele dag en ook nog woensdag wellicht een rollercoaster zijn met verrassingen en tegenslagen. De Europese markten en indexen zullen al vroeg woensdagochtend de grootste berichten hebben verwerkt.

Dit keer zijn er berichten dat Trumps herverkiezing goed kan zijn voor de financiële markten. En ook Biden zou goed zijn voor de financiële markten. Zoals zo vaak wil de markt voornamelijk DUIDELIJKHEID.

De grootste uitdaging zal er dus zijn wanneer er geen overduidelijke winnaar zich aandient. En een negatieve impact is dan te verwachten op de Amerikaanse markten die vaak ook het sentiment in Aziatische en Europese regio’s met zich kan doen laten bewegen,

Voor de gokkers onder de traders is de Dow Jones de plek om actief te zijn de komende 2 dagen.

Meer informatie over de Dow Jones:

Link: DIJ30

Handelstijden: Van 0:00 tot 22.15 uur

En hoe schokkend het ook mag klinken 1200 tot 2000 punten beweging is zeker niet onmogelijk.

(in Oktober zagen we een high van ongeveer 29.000 en een low van circa 26.000)

Wij raden aan gebruik te maken van de broker AvaTrade.

Trade de Amerikaanse Verkiezingen met AvaTrade

Waarom de Amerikaanse verkiezingen verhandelen met AvaTrade?
Bekend om haar geavanceerde NDD -interventiemodel met ultrasnelle uitvoering, voerden zij miljarden transacties uit tijdens de laatste presidentsverkiezingen in 2016 en kregen traders vrijwel altijd de juiste prijs. Iets wat je niet altijd krijgt bij een retail broker.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170