Anyoption Bubbles – Nieuwe binaire opties handelsmethode

De populaire binaire optie broker, Anyoption, heeft een nieuwe manier gelanceerd om te handelen in binaire opties, Bubbles. Bubbles trading is een leuke en innovatieve manier om te handelen in binaire opties en werkt het zelfde als populaire online spelen en biedt de binaire optie handelaar complete vrijheid in zijn of haar keuzes. Met Bubbles kunnen beleggers opties creëren hoe zij maar willen en zelf de expiry time en prijs bepalen. Binaire optie handelaren kunnen ook een activa kiezen en dan met de cursor op het scherm hun eigen bubble creëren. Als de sluitingsprijs ook maar één keer de bubble aanraakt, knapt deze en is de trade succesvol en winstgevend.

Hoe handel ik in bubbles?

Het uitbetalingspercentage wordt bepaald door de grootte van de bubbel: hoe groter de bubbel, hoe lager de uitbetaling. Maar, als de binaire optie handelaar kiest voor een kleinere bubbel, dan kan uitbetaling oplopen tot wel 1000%. Gegeven dat high yield binaire opties slechts zelden dit soort hoge uitbetalingen aanbieden, is deze nieuwe vorm van binaire opties handelen zeer winstgevend en zijn er eindeloze mogelijkheden voor beleggers die graag uitgebreider handelen in binaire opties dan enkel omhoog of omlaag. Er kan gehandeld worden in binaire optie bubbles op EUR/USD, EUR/JPY, goud en andere populaire valutaparen. Anyoption zal van tijd tot tijd meer activa toevoegen aan de nieuwe functie.

Het handelen in bubbles binaire opties is visueel en zelfs beginnende binaire optie handelaren kunnen het uitproberen zonder al te veel kennis. Alles wat zij hoeven te doen is drie simpele stappen volgen:

1. Kies de activa en het bedrag wat je wilt investeren
2. Kies de vorm en grootte van je bubbel op de grafiek
3. Handel en maak winst tot 1000% als de bubbel aangeraakt wordt.

anyoption bubbles trading
Bekijk hier de video over het handelen in Bubbles binaire opties bij Anyoption:

Anyoption is een betrouwbare, veilige en populaire binaire optie broker die onder toezicht staat van CySEC. Hun registratienummer is 187/12. Anyoption is een van de eerste binaire optie brokers op de markt en staat sinds het bestaan van Onlinehandelen.com al vermeld in onze vergelijkingstabellen. Binaire optie handelaren kunnen er zeker van zijn dat Anyoption hun winsten uitbetaald.

Maak een (demo) rekening aan en handel vandaag nog in Anyoption Bubbles Binaire Opties

of

Lees hier onze Anyoption review

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!