Anyoption NBA Challenge Bonus Promotie

Deze oktober heeft Anyoption een leuke bonus promotie voor haar bestaande binaire optie handelaren. Een belegger zal 2 gratis premium tickets winnen naar de Lackers VS the Warriors in het Staples Center in Los Angeles, California. De trip komt inclusief gratis retourvlucht en luxe hotel overnachtingen. Het zal gaan om een verblijf in het luxueuze Hilton Hotel Suite kamer en de tickets naar de NBA game zijn premium.

Hoe kan ik meedoen met de Anyoption NBA Challenge?

Je kan meedoen met de Anyoption NBA challenge door, als je dit nog niet hebt, een Anyoption binaire optie rekening te openen.

Vervolgens dien je 250 Euro of meer te storten (bestaande binaire optiehandelaren 225 Euro of meer) en hiermee te handelen in S&P Futures, USD/JPY, Nasdaq 100 Futures, Alibaba, Nike, Olie en/of Adidas.

De binaire optie handelaar die tussen 3 oktober en 25 oktober het hoogste percentage winst heeft op zijn of haar handelsvolume wint de 2 Anyoption NBA Challenge.

Lees op de Anyoption website NBA Challenge pagina de details of
Lees de gehele Anyoption review, inclusief ervaringen

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!