Associated Press van plan Blockchain technologie te gebruiken

In een branche waar harde gegevens, verifieerbare feiten en nauwkeurige rapportage een noodzaak zijn, kan blockchain-technologie een belangrijke rol spelen. Journalistiek is zo’n industrie, en een van de oudste en het beste voorbeeld hiervan is de Associated Press.

In een aankondiging eerder gedaan vorige week zei de AP dat het zijn eigen Chainlink-oracle node zal lanceren, waardoor smart-contract developers toegang krijgen tot crypto geverifieerde gegevens van het persbureau zijn omroepleden.

Dwayne Desaulniers, directeur van Blockchain en Data Licensing, zei: “Chainlink-technologie is de ideale manier om smart-contract developers overal ter wereld directe, on-demand toegang te bieden tot de vertrouwde economische, sport- en race-oproepgegevens van AP.” AP zou gegevens on-chain publiceren om ervoor te zorgen dat deze veilig, beveiligd en geverifieerd zijn.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Comments are closed.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170