AvaTrade – Amerikaanse verkiezingen en een speciale promotie

De volgende presidentsverkiezingen in de VS vinden vandaag plaats. Uit ervaring kunnen politieke en economische gebeurtenissen een grote impact hebben op de financiële markten, waardoor bepaalde instrumenten in waarde stijgen en andere crashen.

De eerste exit-poll is gepland op 4 november rond 4 uur GMT, dus deze datum kan het begin zijn van volatiele markten. Dit is uw kans om van deze unieke kans te profiteren!

Tegelijkertijd willen we u erop wijzen dat hefboomwerking en verhoogde margevereisten worden ingevoerd om AvaTrade-handelaren te beschermen tegen een mogelijke piek in bepaalde valutaparen rond de tijd van de Verkiezing, evenals een mogelijke tijdelijke uitbreiding van valutamarkt verspreidt zich rond de stemming.

De Amerikaanse verkiezingen zijn een belangrijke marktgebeurtenis waarvan de uitkomst kan leiden tot wanordelijke markten die de prijsstelling en liquiditeit van bepaalde activa beïnvloeden. Daarom doet AvaTrade haar uiterste best om haar klanten voor te lichten over de reeks beschikbare opties om een ​​soepele uitvoering te garanderen.

AvaTrade heeft een aantal initiatieven gelanceerd, waaronder het gebruik van lange AvaOptions die geen hefboomwerking hebben en die kunnen worden gebruikt om zowel lange als korte vluchtigheids- en directionele standpunten te uiten. Ze kunnen ook worden gebruikt om een ​​betere bescherming van de portefeuille te verkrijgen in vergelijking met traditionele stop-loss-orders.

AvaTrade biedt haar klanten ook volledige transparantie over de tijdelijke verhoging van de margevereisten.

Daarnaast heeft AvaTrade een speciale verkiezingsactie voor de VS, met een feestelijke korting van 33% op EURUSD, NASDAQ, S & P500, Dow Jones en ruwe olie!

Wij raden aan gebruik te maken van de broker AvaTrade.

Trade de Amerikaanse Verkiezingen met AvaTrade

Waarom de Amerikaanse verkiezingen verhandelen met AvaTrade?
Bekend om haar geavanceerde NDD -interventiemodel met ultrasnelle uitvoering, voerden zij miljarden transacties uit tijdens de laatste presidentsverkiezingen in 2016 en kregen traders vrijwel altijd de juiste prijs. Iets wat je niet altijd krijgt bij een retail broker.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170