Ayondo Social Trading en Spread Betting op onlinehandelen.com

Aangezien social trading en spread betting steeds populairder en belastingtechnisch aantrekkelijker worden hebben wij vandaag Ayondo social trading en spread betting platform toegevoegd aan onlinehandelen.com Op Ayondo kunt u met een demo account of met een echt geld account vanaf 100 euro andere beleggers (marginaal) volgen in hun beleggingen en dus door middel van social trading uw investeringen verdelen.

Ayondo is een van de populairste social trading platformen wereldwijd en hanteert zeer lage spreads en beloont goed presterende beleggers met allerlei bonussen. Wat niet geheel onopgemerkt mag blijven is dat er de mogenlijkheid bestaat een spread betting account te openen op Ayondo waarop winsten 0% belast worden door de fiscus.

Lees de volledige Ayondo review hier of bezoek de Ayondo website.

Social Trading en Spread Betting vanaf 100 euro

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!