Bedrijven veranderen naam om aandelenprijzen te verhogen en doen aan crypto marketing

Het lijkt de nieuwste rage onder bedrijven te zijn het woord Blockchain op te nemen in hun bedrijfsnaam. Vervolgens schieten de aandelen de lucht in. Het meect recente voorbeeld is Long Island Drinks Corp, nu Long Blockchain. De aandelen van Long Blockchain schoten gelijk met 200% omhoog. Een ander voorbeeld is het in Calfiornia gevestigde Vapetek. Nu heet het bedrijf Nodechain, terwijl het bedrijf slechts vage beloften over Blockchain integratie heeft gepubliceerd.

Het lijkt er op dat het de nieuwste rage onder bedrijven begint te worden. Burger King vestigingen hebben geexperimenteerd met hun eigen token, de Whoppercoin. In Rusland is cryptocurrency-gerelateerde marketing al mainstream. Zo is er een sushi restaurantketen met een op ICO’s gebaseerde drankkaart.

Heb jij nog een leuke cryptocurrency gerelateerde franchise of marketing reclame gezien? Reageer dan in de comments hier onder.

Meer te weten komen over Bitcoin? Bezoek dan via deze link onze Bitcoin informatiepagina.

+

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!