Bedrijven veranderen naam om aandelenprijzen te verhogen en doen aan crypto marketing

Het lijkt de nieuwste rage onder bedrijven te zijn het woord Blockchain op te nemen in hun bedrijfsnaam. Vervolgens schieten de aandelen de lucht in. Het meect recente voorbeeld is Long Island Drinks Corp, nu Long Blockchain. De aandelen van Long Blockchain schoten gelijk met 200% omhoog. Een ander voorbeeld is het in Calfiornia gevestigde Vapetek. Nu heet het bedrijf Nodechain, terwijl het bedrijf slechts vage beloften over Blockchain integratie heeft gepubliceerd.

Het lijkt er op dat het de nieuwste rage onder bedrijven begint te worden. Burger King vestigingen hebben geexperimenteerd met hun eigen token, de Whoppercoin. In Rusland is cryptocurrency-gerelateerde marketing al mainstream. Zo is er een sushi restaurantketen met een op ICO’s gebaseerde drankkaart.

Heb jij nog een leuke cryptocurrency gerelateerde franchise of marketing reclame gezien? Reageer dan in de comments hier onder.

Meer te weten komen over Bitcoin? Bezoek dan via deze link onze Bitcoin informatiepagina.

+

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com