Indirect beleggen in crypto currencies met DEGIRO

Met DEGIRO kan je vanaf nu indirect beleggen in crypto currencies. DEGIRO biedt verschillende cryptotrackers aan die de onderliggende prestaties van digitale valuta’s volgen, zoals Bitcoin of Ethereum. Je hoeft geen crypto wallet aan te maken of een cryptocurrency Exchange te gebruiken.

Geen portemonnee nodig & verminderde risico’s van derden

– Je kan nu je bestaande DEGIRO -account gebruiken om toegang te krijgen tot de cryptomarkt. Het is niet nodig om een cryptowallet op te zetten of een cryptobeurs te gebruiken.
– Cryptotrackers worden op de beurs gekocht en verkocht zoals gewone aandelen dat doen, waardoor ze relatief eenvoudig te verhandelen zijn.
– Indirecte belegging helpt de rekeningrisico’s van derden te beperken, zoals het overmaken van fondsen naar de verkeerde rekening en het verliezen van privésleutels.

Er zijn nieuwe links op het DEGIRO handelsplatform toegevoegd. Vanaf nu kun je direct naar productpagina’s linken (ETF, aandelen en crypto trackers).

Disclaimer: Crypto-derivaten zijn risicovol en alleen geschikt voor ervaren beleggers die zowel de risico’s van de Cryptocurrency-markten als meer complexe beleggingsproducten begrijpen. Er zijn hoge risico’s verbonden aan het investeren in cryptotrackers, en het is belangrijk om deze producten volledig te onderzoeken en te begrijpen en alle risico’s die ermee gepaard gaan voordat je investeert.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170