Beleggen met je kleingeld – Het kan écht!

Wist je dat je kon beleggen met je kleingeld of wisselgeld? Via de Peaks beleggingsapp is dit een nieuw fenomeen.

Wat de Peaks app precies doet is eigenlijk best geniaal. Als je iets koopt van bijvoorbeeld 1.70 en je betaald met je pinpas, wordt er 2.00 afgeschreven en gaat er 0.30 naar je Peaks beleggingsrekening.

Je hoeft vervolgens ook niet te kiezen in welke aandelen je wilt investeren; dit doet de app automatisch naar gelang je ingestelde profiel.

Je kan net als bij andere beleggingsrekeningen je eigen risico, spreiding en beleggingshorizon (looptijd) instellen.

Vervolgens kan je ook nog bonussen krijgen als je vrienden, kennissen of familie uitnodigd de app te gebruiken. Zo telt je kleingeld aardig aan en spaar je toch een stuk efficienter dan je kleingeld in een potje thuis bewaren!

Lees de gehele Peaks app review of

download-peaks-beleggingsapp

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Comments are closed.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170