Beursgang Alibaba – ‘s Werelds grootste beursgang

Vandaag gaat Alibaba de beurs op. Wall Street schat de openingsprijs tussen de 60 en 66 Amerikaanse Dollar. Het zal voor beleggers als u en ik vanaf vanmiddag 15:00 mogelijk zijn via diverse brokers aandelen Alibaba te kopen en te verhandelen. Op Plus500 zullen vanmiddag direct CFD’s aangeboden worden op Alibaba en op Anyoption zullen beleggers de mogelijkheid hebben opties en futures op Alibaba te kopen en verkopen. Waarschijnlijk zullen andere brokers volgen maar van deze twee brokers heb ik te horen gekregen dat zij vanmiddag al Alibaba aanbieden als instrument. Of Alibaba als paar optie tegen over Amazon verhandeld gaat worden is nog niet bekend hoewel de geruchten op diverse fora hierover spreken. Als er paar opties worden uitgegeven is het meest voor de hand liggende dat dit in ieder geval op Stockpair zal zijn.

De beursgang van Alibaba moet zo’n 20 miljard Dollar opleveren, een stevige fundering om met Amazon te concurreren het grootste e-commerce bedrijf te worden en te blijven. Dat Amazon vorige week in Shanghai’s free trade zone een kantoor heeft geopend kan wel voor koersverlies voor Alibaba Group in de nabije toekomst zorgen. De Amerikaanse tegenhanger van Alibaba kan door deze strategische zet gratis boeken en tassen importeren en aan de Chinese bevolking verkopen. Dit gegeven ontneemt echter niet het feit dat Amazon voornamelijk voor particulieren is en Alibaba voor bedrijven en zakelijke entiteiten.

Ga vandaag nog de beurs op en handel in aandelen of opties Alibaba vanaf 15:00

Gratis €35 Alibaba aandelen CFDs

Eerste verlieslijdende optie 100% cashback

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170