Bijna gegarandeerde winst door te gokken op de beurs tijdens Bet On Finance openingsactie

Tot 16 september heeft BetOnFinance een promotie waar nieuwe beleggers tot 100 euro kunnen storten en hier 200 euro bovenop ontvangen. Als je dus 100 stort, ontvang je 300 euro op je balans. Hiernaast belooft BetOnFinance gegarandeerde quotes van 1.05, waardoor de beleggers die er het snelste bij zijn bijna met 100% zekerheid 5% winst kunnen maken op tot 300 euro in een dag. Normaal geeft onlinehandelen.com absoluut geen advies over het misbruiken van stortingsbonussen, maar dit is gewoon een weggevertje en biedt iedereen die er snel bij is de mogelijkheid gegarandeerd 15 euro te verdienen en misschien meer. Kan je het voorstellen als binaire optie handelaar uitbetalingspercentages van 105% te hebben op standaard hoger/lager opties tot 16 september? Nou ik weet er wel raad mee!

Tijdens deze openingsactie van de nieuwe gokken-op-de-beurs website kan je in weze letterlijk gokken op de beurs. Als de helft van je voorspellingen uitkomen die ieder 50% kans hebben succesvolle voorspellingen te zijn, maak je al winst, alle voorspellingen meer zijn mooi meegenomen.

BetOnFinance is in principe een gokwebsite waar je op verschillende manieren kunt gokken op de beurs. BetOnFinance was voorheen enkel toegankelijk voor Deense inwoners maar is sinds deze week wereldwijd beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld geld inzetten op het aandeel welke jij verwacht dat het beste zal presteren in een bepaald tijdsbestek uit een keuze van 30 aandelen. Je speelt bij BetOnFinance alleen tegen andere spelers en nooit ‘’tegen het huis’’. Er zijn naast verschillende wed methoden ook competities en toernooien aanwezig op de website waarmee leuke prijzen en geld gewonnen kan worden. Inzetten kan op de website vanaf 1 euro en de minimale inleg vereist om een rekening te openen ligt op slechts 10 euro. Dit maakt de financiële goksite laagdrempelig en iedere belegger kan het eens proberen.

Lees de gehele, onafhankelijke BetOnFinance review hier of
Bezoek de BetOnFinance website

+500

Verder lezen…

Bezoek eens de educatie afdeling met meer dan 50 artikelen over verschillende beursgerelateerde onderwerpen. Vergeet niet mijn 60 tips om succesvoller aandelen te handelen te lezen en mijn lijst 30 beste aandelen voor 2016 te bekijken. Als laatste kan je een of meerdere reviews lezen van online brokers of zelf een broker review achterlaten.

Dit soort artikelen voortaan direct per mail ontvangen?

Laat dan je emailadres achter zodat ik de artikelen voortaan direct naar je mail kan sturen (maximaal 2-3 emails per dag), geen partnermails of spam, afmelden kan altijd.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170