Welke binaire optie broker is voor mij de beste keuze? Waar ben ik qua aankoopkosten het goedkoopste uit en waar kan ik het meeste verdienen met mijn inleg?

Op deze pagina proberen we een vergelijking te maken van de populairste binaire optie brokers online. We kijken vooral naar uitbetalingspercentage, termijnen waarin kan worden gehandeld, de eerste inleg welkomstbonus en loyalty programma’s. Ook de beschikbaarheid van handelen per smartphone of tablet wordt in acht genomen in de binaire optie broker vergelijkingen.

Op deze website is een selectie gemaakt van de (volgens ons) beste 5 internationale binaire optie brokers. Dit zijn Banc de Binary, iOption, 24Option, Anyoption en Topoption. Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar binaire optie brokers als Optiontide, Onetwotrade, Setoption zijn eigenlijk lang niet zo spectaculair in uitbetalingspercentage of in user interface als de 5 zojuist genoemde binaire optie brokers. Een echt Nederlandse Binaire optie broker is Optie24.

Om een snelle indruk te krijgen over welke binaire optie broker het beste bij u past kunt u onderstaande tabel gebruiken. Heeft u meer tijd? Dan kunt u het gehele artikel hieronder lezen.

Broker Info Bonus US Traders Bezoek website
IQ Option Activa: 500+
Uitbetaling:

Tot 92% in geval van succesvolle trade


Demo Account: Yes
Min inleg: €10
Bezoek Lees Review
Stockpair Activa: 150+
Uitbetaling:

85%


Demo Account: Yes
Min inleg: €200
$20,000 USA Allowed Bezoek Lees Review
365Trading Activa: 100+
Uitbetaling:

85%


Demo Account: Yes
Min inleg: €100
€25 Gratis & 100% tot €1.000 USA Allowed Bezoek Lees Review
anyoption Activa: 120+
Uitbetaling:

71+15%


Demo Account: Yes
Min inleg: €200
Persoonlijke Bonus Bezoek Lees Review
InteractiveOption Activa: 142 waarvan 82 aandelen, 26 valutaparen, 10 grondstoffen en 24 indexen
Uitbetaling: tot 92% op hoger/lager of binaire opties
Demo Account: Yes
Min inleg: €250
100% bonus op eerste inleg en 5 risicovrije trades Bezoek Lees Review
OptionFair Activa: 1000+
Uitbetaling:

85%


Demo Account: Yes
Min inleg: €250
5 risicovrije trades Bezoek Lees Review

Om te beginnen verschillen de binaire optie brokers in eerste minimum inleg.  Waar bij Topoption de minimum storting laagdrempelig is (namelijk €100) is het bij Banc de Binary het tegenovergestelde: minimaal €250 als eerste storting. Voor beginnende beleggers die handelen in opties willen uitproberen raden wij een broker aan met een lage minimale eerste storting. Topoption, Optie24 en 24Option zijn hiervoor uitstekende keuzes. Wie voor meer dan €1.000 wilt beleggen in opties is Anyoption de beste keuze qua eerste stortingsbonus. Beginnende beleggers krijgen hier een welkomstbonus op maat, bepaald door de hoogte van de eerste storting.

Uit onze selectie van de 5 beste binaire optie brokers zijn er 2 brokers die een zogenaamd rebate programma hanteren. Dit wil zeggen wanneer u een positie sluit en deze verliest, u een percentage van uw inleg terug krijgt in de vorm van cashback of een bonus. Anyoption geeft u 20% rebate en Banc de Binary 15%, voor gevorderde binaire optie beleggers zijn dit dan ook goede keuzes om een rekening bij te openen omdat de rebate over de langere termijn toch gaat optellen.

De user Interface of makkelijker gezegd hoe een handelsplatform eruit ziet hebben wij ook onder verschillende binaire optie brokers vergelijken. Naar onzer mening zijn de user interfaces van Banc de Binary, iOption en 24Option het makkelijkst te begrijpen, de user interface van Topoption is het moeilijkst te begrijpen voor beginnende beleggers.

Belangrijkst van alle facetten is, zeker bij binaire opties, het uitbetalingspercentage per succesvol gesloten positie. Waar de uitbetalingspercentages van Topoption, 24Option en iOption het hoogste zijn dient men wel op te merken dat dit juist de binaire optie brokers zijn die geen rebate programma hanteren. Het hoogst beschikbare uitbetalingspercentage op binaire opties tot dusver is 1.000% aangeboden door Anyoption op bepaalde opties.

Voor nieuwe handelaren en beginnende beleggers bieden Topoption en 24Option uitgebreide (video) tutorials aan om het handelen in binaire opties wegwijs te worden. Ook Banc de Binary heeft naar onzer mening voldoende educatie materiaal beschikbaar voor beginnende binaire optie handelaren. Niet geheel onbelangrijk om te melden is dat Topoption 1 op 1 trainingen aanbied met Nederlandse topbeleggers voor beginnende handelaren.

Nog geen keuze kunnen maken? Maak dan gewoon een account aan bij Optie24, aangezien hier de minimum eerste inleg maar €40,- is en u bij deze broker dus het goedkoopst handelen in binaire opties kunt uit proberen.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!