Binaire optie signalen

Binaire optie signalen zijn expert aanbevelingen die gevormd worden binaire optie handelaren. Ze vormen de professionele ondersteuning voor beginnende beleggers of traders die nog niet de benodigde vaardigheden bezitten of de tijd hebben analyse te doen van financiële markten. Voor meer informatie over signalen en signal providers voor binaire opties, lees dan dit artikel hieronder en bekijk de lijst beste signal providers.

Signalen als manier om winst te verhogen

Voor de normale belegger of binaire optie handelaar blijft de vraag: hoe kan ik goede trades plaatsen en geld verdienen? de belangrijkste vraag. Twee basis tools hiervoor zijn fundamentele en technische analyse. Fundamentele analyse is het kijken naar de lange-termijn groeipotentie, als price-earnings ratio, liquidity analysis, capital structure etc. Technische analyse berust op het idee dat diverse patronen ontdekt kunnen worden op grafieken en dat men hiermee de toekomstige beweging van een koers kan voorspellen.

Om deze twee typen analyses toe te passen, hebben we jaren handelservaring nodig. Beleggingssignalen kunnen beleggers helpen die geen tijd hebben om diep in de boeken te duiken. Experts en professionals creëren mogelijke scenarios en vormen aanbevelingen die beleggers helpen besluiten wat te doen. In de meeste gevallen bevatten deze aanbevelingen strike price, expiry time en de richting die de binaire optie handelaar of belegger moet kiezen die de onderliggende activa opgaat. Aangezien het signaal komt van een expert belegger is de kans op een succesvolle trade veel hoger dan wanneer een beginnende belegger zelf een trade plaatst.

Hoe kunnen binaire optie handelaren profiteren van deze signalen?

Er zijn een aantal manieren waarop signalen aangeleverd worden aan beleggers:

Contextuele signalen kunnen simpelweg gewoon gekopieerd worden in het handelssysteem, wanneer een trade geplaatst word.
Als het signaal komt in de vorm van een software/computer instructie, hoeft men alleen op de knop te drukken en het systeem plaatst de trade direct.
Als het binaire signaal direct in het handelssysteem word geleverd, heet deze dienst ‘’auto trading’’. Het is goed om te weten dat men dus zelf geen trades hoeft te plaatsen als men automatische binaire optie handelssoftware gebruikt, aangezien alles automatisch afgehandeld word door de software. Met auto trading worden binaire optie signalen automatisch aangeleverd aan de binaire optie broker en handelssysteem die de binaire optie handelaar gebruikt. Persoonlijk vind ik het het makkelijkst als alles gedaan word vanaf de server kant en ik als belegger dus niet zelf de trades nog moet plaatsen. Ook zijn er veel binaire optie signalen diensten waar ik de hele dag de pc aan moet laten staan, gelukkig zijn er enkele signalen diensten waar dit niet hoeft. Ik zal dit aangeven in de reviews wanneer dit het geval.

In het verleden was het normaal om te betalen voor beleggingssignalen maar aangezien de binaire optie industrie evolueert zien we meer en meer signalen diensten gratis worden. Vergeet niet dat binaire optie signalen maar een bepaalde tijd geldig zijn. Signalen kunnen worden aangeleverd via notificaties, sms, email en door software die directe orders doorgeeft aan brokers en handelssystemen.

Hoe ontstaan binaire optie signalen?

Signalen kunnen gecreëerd worden op technische en fundamentele basis. Aldo trading maakt vaak gebruik van een aantal indicatoren en bepaalde trend lijn strategieën aangezien deze regels het makkelijkst te begrijpen zijn door computers. Er zijn veel financiële indicatoren die gebruikt worden door reguliere beleggers en algoritmisch handelen. De meest populaire zijn:

– RSI – Relative Strength Index
Stochastic Oscillator
MACD – Moving Average Convergence Divergence

Beleggers kunnen dit zelf doen wanneer ze goed genoeg zijn in marktanalyse, echter, betekend dit niet dat zij niet kunnen profiteren van signalen zelfs als zij zelf experts zijn. Beleggingssignalen kunnen beleggers en binaire optie handelaren helpen die weten hoe ze moeten handelen met het uitbreiden van hun beleggingsportefeuille door het verhogen van het aantal gemiddelde trades per dag. De belegger of binaire optie handelaar kan maar een aantal kansen en instapmomenten zelf analyseren, de rest doet de signal provider.

Binaire optie signaalsoorten

Binaire optie signal providers bieden verschillende soorten binaire optie signalen aan. Signalen kunnen afgegeven worden op bijna alle activa en onderliggende waarden zoals forex, indices en een aantal grondstoffen. Het is belangrijk om te weten dat binaire optie signalen en opties gecategoriseerd worden in deze activa klassen.

Push-en act signalen

Er zijn push signalen en er zijn act signalen. In het geval van push signalen krijgen beleggers en binaire optie handelaren een notificatie, deze signalen zijn vaak van hele tijdelijke aard en dient direct op gereageerd te worden. Met andere types binaire optie signalen, zoals de gratis signalen die onlinehandelen.com aanbiedt, dienen beleggers te wachten tot de prijs van een activa precies op het punt staat die word aangegeven en vervolgens reageren volgens instructies.

Natuurlijk hebben deze beiden voor-en nadelen. Push signalen hebben het probleem dat men het moet zien en direct op moet reageren om er winst uit te halen. Echter, zijn ze wel veel betrouwbaarder. Het tweede type is beter omdat beleggers en binaire optie handelaren eerst niet hoeven op te merken, zolang ze niet het prijsniveau missen. In dit geval geldt echter, dat men moet wachten en vele variabelen kunnen het prijsniveau beïnvloeden.

Signal providers

Een van de meest belangrijke facetten van het binaire opties handelen is het kiezen van de meest geavanceerde en professioneelste binaire optie signal provider in de industrie. Volgens de meest recentelijke statistieken, behalen signal services vaak een win ratio van rond de 65%. Sommige binaire optie auto trading software oplossingen proberen algoritmisch handelen toe te passen, maar experts die afkomstig zijn van financiële instituten bieden betere keuze aan.

Binary Option Robot

Op het moment is Binary Option Robot de beste binaire optie signal service, welke eigenlijk ook een robot is. Hoewel ik goed begrijp dat het niet per cé een signal provider is, is deze wel gratis en kan men ook handmatig trades plaatsen met portfolio management functies. Ik probeer alleen de beste merken in de industrie aan te bevelen en dit jaar zat ik tijdens de iGB Affiliate Awards naast de eigenaar van Binary Option Robot aan tafel en guess what, hij heeft de prijs gewonnen waar onlinehandelen.com voor genomineerd was! Hoewel dit pech is voor mij, ben ik drie andere keren genomineerd (lees: maakt het me niet zo veel uit) en weet ik dus wel dat Binary Option Robot eerlijk en te vertrouwen is. Hier komt bij dat ik goede vrienden ben met de eigenaar van Binary Option Robot waardoor ik eventuele klachten tussen bezoekers en brokers en de robot beter kan oplossen dan andere websites die deze binaire optie robot aanbevelen.

Met deze geweldige, gratis beschikbare software heb je de kans geld te verdienen van achter de computer op een manier waarvan je dacht dat het niet mogelijk was. Lees de instructies hieronder om meer te weten te komen over de robot softare.

De tien beste tips om meer geld te verdienen met het handelen in binaire opties

Om deze instructies te laten functioneren, is het van uiterst belang dat je een account opent via de links op deze website. Ik heb namelijk samen met mijn partners de beste en exclusieve deals onderhandelt voor de bezoekers van Onlinehandelen.com. Deze deals kan je niet krijgen via andere, kleinere websites. Dus als je al eens hebt aangemeld bij een andere website, stop dan even met lezen en open een nieuw account via onze links en lees dan de stappen hieronder.

1. Investeer in binaire optie robot software. Al helemaal als je nieuw bent in het online handelen van binaire opties, is de robot een handige tool omdat je als beginner vaak niet weet waarin je moet investeren en wanneer.
2. Open een account bij meer dan één broker. Ik zelf gebruik 14 verschillende broker accounts om altijd te profiteren van de bonussen en lagere quotes en kosten op verschillende activa, zodat ik nooit teveel betaal.
3. Investeer alleen bij betrouwbare brokers. Als je alleen gebruik maakt van veilige en betrouwbare brokers, ben je er zeker van dat je als je winst hebt je rekening niet wordt gesloten en je dus altijd je winst kunt opnemen.
4. Maak gebruik van gratis binaire opties software. Waarom zou je betalen, als het ook gratis kan? Vertrouw niet al die programma’s op het internet die worden aangeboden tegen tientallen, dan wel niet honderden Euro’s. De gratis softwares zijn de beste omdat de ontwikkelaars niet zitten te wachten op een paar tientjes. In plaats daarvan verdienen de programma’s het verschil tussen bied en laat prijzen op spread basis.
5. Maak gebruik van de speciale bonussen en aanbiedingen op deze website. Wij hebben de moeite genomen al het harde werk te doen en de beste deals te onderhandelen voor onze bezoekers en ik zal je verklappen, de meeste deals zijn niet altijd profitabel voor de brokers. Zij proberen nieuwe klanten aan te trekken en zijn bereid daarvoor te betalen. Jij als belegger, kan hier groot gebruik van maken en dus meer geld verdienen door hoge bonussen.
6. Vergelijk altijd de verschillende binaire optie brokers om te kijken waar je het hoogste uitbetalingspercentage krijgt op de activa die jij graag verhandeld. Er is altijd een verschil in uitbetalingspercentage en hoewel dit maar op enkele procenten per optie gaat, gaat dit enorm optellen op de langere termijn. Wij hebben inzage in alle trades geplaatst door onze beleggers bij alle brokers en ik kan je verklappen dat de gemiddelde binaire optie handelaar meer dan 100 trades per maand plaatst, dat is dus gemiddeld al minimaal 100 maal een paar procent per maand verschil.
7. Begin met beleggen met kleine bedragen. Bij IQ Option kan je beleggen in opties vanaf $1 per optie, dus ongeveer 0.90 Euro per stuk. Zelfs als je grotere bedragen zou kunnen riskeren, raad ik je alsnog aan eerst kleinere bedragen in te leggen en pas als je wat ervarener bent grotere. In principe geldt dit alleen voor zelf geplaatste trades aangezien de robot 100% automatisch werkt en je dus grotere bedragen zou kunnen gebruiken. Wij hebben sinds maart 2016 een binaire optie handelaar vanuit Singapore die altijd minimaal 500 Euro per optie inlegt, deze persoon verhandeld voor meer dan 50.000 Euro per maand via de robot. Om privacy redenen geven we de naam van deze belegger niet prijs maar hij/zij weet wel dat ik het over hem/haar heb.
8. Vat verliezen niet persoonlijk op. Zelfs de meest succesvolle beleggers en binaire optie handelaren ondervinden soms een verliezende trade. Ze leren van ieder verlies en passen hun strategie aan. Slechte beleggers en binaire optie handelaren nemen verlies persoonlijk en raken depressief met ‘op tilt slaan’ als gevolg en vaak verder verlies.
9. Leer alles wat er maar te weten valt omtrent binaire opties. Maak er een gewoonte van om regelmatig onze website te bezoeken om iedere dag artikelen te lezen en ons advies met betrekking tot binaire optie handel. Op deze manier wordt je al snel een betere binaire optie handelaar.
10. Wacht niet te lang af, begin direct met handelen. Tijd is je grootste vijand tijdens het handelen in binaire opties. Wacht dus niet langer, meld je gratis aan, open een gratis rekening bij de binaire optie robot software door op de knop hieronder te klikken en open een gratis rekening bij één of meerdere brokers.

Als je nu gebruik maakt van de actie krijg je via de partnership tussen Onlinehandelen.com en de binaire optie robot software ontwikkelaar 2 maanden gratis VIP toegang (normaal 99 Euro per maand)

Binaire Optie Robot en Broker Reviews & Ervaringen 2016

De beste en betrouwbaarste handelssoftware, binaire optie brokers en signaal aanbieders die je maar in het Nederlands zal aantreffen vind je enkel en alleen op Onlinehandelen.com. We testen iedere broker waar onze bezoekers maar om vragen en kiezen de beste, veiligste en hoogst uitbetalende uit om in onze toplijsten en vergelijkingstabellen weer te geven. Ook plaatsen we oplichtende of frauderende brokers in onze zogenaamde Scam Brokers lijst. Bij brokers die op deze lijst komen, kan je beter geen rekening openen. Alle informatie op deze website wordt 100% gratis weggegeven op een paar case studies en beleggingsgidsen na.

Waar te beginnen? Lees onze populairste artikelen en pagina’s:

IQ Option review (Verreweg de beste binaire opties broker) In dit artikel lees je alle methoden die mensen gebruiken om winst te maken met het handelen in binaire opties bij deze broker. Ook lees je reviews van gebruikers van het platform en kan je diverse instructie videos bekijken.
Money Management – Binaire Opties In dit artikel lees je alles over succesvol en logisch binaire opties handelen met lange termijn winst als primaire doelstelling.
Money Management – Hoe voorkom je over trading? In dit artikel lees je het belang van financiële planning als het aan komt op binaire optie handel.
Binaire Opties voor Dummies In dit artikel leer je de basis beginselen van het handelen in binaire opties.
Binaire Opties en Social Trading In dit artikel leer je hoe je andere beleggers kunt kopiëren en gemakkelijker keuzes kan maken tijdens het handelen in binaire opties.
8 Redenen waarom binaire optie handelaren falen In dit artikel leer je wat de grootste obstakels zijn tijdens het handelen in binaire opties.
10 Gouden regels voor de slimme binaire optie handelaar In dit artikel leer je 10 handige trucs en tips om beter binaire opties te handelen.
Binaire opties tips In dit artikel leer je handige tips die je kan toepassen tijdens het handelen in binaire opties
Hoe handel ik EUR/USD In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in EUR/USD binaire opties
Hoe handel ik EUR/GBP In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in EUR/GBP binaire opties
Hoe handel ik USD/JPY In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in USD/JPY binaire opties
Hoe handel ik EUR/JPY In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in EUR/JPY binaire opties
Hoe handel ik GBP/USD In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in GBP/USD binaire opties
Hoe handel ik AUD/USD In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in AUD/USD binaire opties
Hoe handel ik NZD/USD In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in NZD/USD binaire opties
Hoe handel ik CAD/USD In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in CAD/USD binaire opties
Hoe handel ik AUD/CAD In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in AUD/CAD binaire opties
Hoe handel ik USD/CHF In dit artikel leer je hoe je succesvol handelt in USD/CHF binaire opties

Om meer over (binaire) optie signalen en signal providers te weten te komen kan je een van de volgende referenties doornemen:

J. A. Scheinkman, W. Xiong (2003): Overconfidence and Speculative Bubbles, Journal of Political Economy, Vol. 111, No. 6 (December 2003), Pages 1183-1220
R. Ghazali, A.J. Hussain, P. Liatsis (2011): Dynamic Ridge Polynomial Neural Network: Forecasting the univariate non-stationary and stationary trading signals, Expert Systems with Applications, April 2011, Pages 3765–3776
L. Hamm, B. Wade Brorsen (2000): Trading futures markets based on signals from a neural network, Applied Economic Letters
C. Lento, N.Gradojevic (2007): The Profitability Of Technical Trading Rules: A Combined Signal Approach, Journal of Applied Business Research Volume 23, 2007″ target=”_blank”
N. Jain, L. J. Mirman (1999): Insider trading with correlated signals, Economics Letters, Volume 65, Issue 1, October 1999, Pages 105–113

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!