Binaire optie strategie: steun en weerstand

Technische analyse is van strategisch belang bij de handel in binaire opties. Dit komt omdat opties kenmerkend gebaseerd zijn op dynamische steun en weerstand. Hoewel deze strategie op binaire en paar opties kan worden toegepast zullen we ons in dit artikel enkel op paar opties concentreren. Net als bij het normale handelen in aandelen, grondstoffen, forex of CFD’s is het de bedoeling om de zogenaamde steun en weerstand van twee aandelen (optie paar) te herkennen vanuit de grafiek of het historisch verloop van de aandelen en hieruit een voorspelling of conclusie te trekken.

De zogenaamde steun en weerstandslijnen zijn de punten waarop de aandelen of paar opties historisch gezien moeilijk onder zakken (steun) of bovenuit stijgen (weerstand).

Binaire optie strategie: steun en weerstand in het kort

Wanneer een van de twee aandelen of opties uit het paar een steun of weerstandslijn heeft bereikt en het andere aandeel in een paar (nog) niet, dan is het waarschijnlijk dat het aandeel of de optie die (nog) niet tegen de steun of weerstandslijn aan zit beter zal presteren in de nabije toekomst.

Hoe herken ik Steun en Weerstandslijnen?

Je kan steun- en weerstandslijnen herkennen en bepalen door verschillende software  programma’s te gebruiken die hen in kaart brengt of door de dynamic charting functie van bepaalde brokers te raadplegen.

uitleg paar optie strategie onlinehandelen.com

 

Waar kan ik beleggen in binaire of paar opties oefenen?

Broker Bonus Min inleg Uitbetaling US Traders Review Bezoek website
IQ Option Onbeperkt trading oefenen met $10,000 demo account €10

Tot 92% in geval van succesvolle trade

Review Bezoek
Stockpair $20,000 €200

85%

USA Allowed Review Bezoek
365Trading €25 Gratis & 100% tot €1.000 €100

85%

USA Allowed Review Bezoek
anyoption Persoonlijke Bonus €200

71+15%

Review Bezoek
InteractiveOption 100% bonus op eerste inleg en 5 risicovrije trades €250 tot 92% op hoger/lager of binaire opties Review Bezoek
OptionFair 5 risicovrije trades €250

85%

Review Bezoek
Opteck tot 50% bonus op eerste inleg €250

85%

Review Bezoek
OptionRally Exclusieve 150% bonus op eerste inleg $200

82%

Review Bezoek
Banc de Binary €10.000 €250

90%

Review Bezoek
24option.com 100% $250

88%

Review Bezoek

Geen keuze kunnen maken?

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com