Hoe kies je de juiste binaire opties broker?

Hoe belangrijk is het de juiste binaire opties broker te kiezen?

Online beleggers die graag meer willen verdienen zullen wel weten waar ik het over heb maar er zijn beleggers en binaire optie handelaren die zich ‘’zomaar ergens aanmelden’’. Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat het kiezen van een betrouwbare en ervaren binaire opties broker van uiterst belang is. Het kiezen van de juiste broker is van groot belang in de wereld van binaire opties. Lees daarom zoveel mogelijk binaire opties broker reviews als mogelijk en vraag ervaren beleggers om hun aanbevelingen.

Tegelijkertijd dien je uit te zoeken en te weten wat je zelf wilt van je broker. Wat voor de één wél werkt, werkt voor de ander weer niet. Zo kan het bijvoorbeeld tussen twee beleggers bijvoorbeeld liggen in te gebruiken handelsmethoden, vermogen en expertise.

De beste binaire opties brokers op de markt doen er hun best voor de beste te blijven. Uiteindelijk willen beleggers en binaire optie handelaren dat hun geld in goede handen terecht komt, wanneer het om binary option trading gaat. Om dit te bewerkstelligen dienen beleggers een broker te kiezen die investeert in de juiste systemen, software, handelsplatformen en klantenservice personeel.

Het is altijd raadzaam te beleggen in opties bij een broker met een goede reputatie.

Waar moet je op letten?

Naast een hoge uitbetaling per optie staat veiligheid op nummer 1. Veel brokers bieden meer dan 100% rate of return aan, maar dit is geen objectieve return rate. Serieuzere brokers bieden redelijke uitbetalingspercentages aan, en geen percentages die te mooi om waar te wezen zijn.

De beste brokers hebben de meest gebruikers-vriendelijke handelsplatformen, uitstekende klantenservice en een aantal verschillende handelsmethoden beschikbaar.

Binaire opties terminologie begrijpen

Terwijl je onderzoek doet naar de beste binaire opties broker, dien je de nodige binaire opties terminologie te begrijpen. De beste manier om dit te doen is door veel te Googelen en bijvoorbeeld informatie op de educatie afdeling van Onlinehandelen.com door te nemen.

Binaire opties handelen en algemene voorwaarden die er bij komen kijken

Vandaag de dag klikt bijna iedereen maar op ‘’Accept’’ als het gaat om het accepteren van algemene voorwaarden maar in de wereld van het binaire opties handelen kan dit een grote fout betekenen. Algemene voorwaarden geven je uitgebreidere informatie over een binaire opties website en zijn vaak te vinden helemaal onderaan de website. Als zaken nog niet duidelijk zijn na het doornemen van de algemene voorwaarden, kan je beter niet storten maar de klantenservice benaderen en vragen stellen. Als je als belegger onduidelijke informatie te horen krijgt, kan je beter een andere binaire opties broker kiezen.

Bij voorkeur kies je een binaire opties broker uit onze Beste Binaire Opties Brokers lijst, zoals bijvoorbeeld Optie24.

Binaire Opties Rekeningen en Bonussen

Om te beginnen met beleggen in binaire opties dienen beleggers een account type te kiezen en een minimale storting te verrichten. Account soorten kunnen aardig verschillen: sommige brokers bieden vijf soorten accounts aan (zoals IQ Option), en andere maar één (Optie24). Iedere binaire opties broker vereist weer een ander bedrag als eerste minimale eerste inleg.

De minimale inleg, in het Engels ook wel ‘’Minimum Deposit Amount’’ genoemd, is het bedrag wat je als binaire optie handelaar minimaal dient te storten op de website om te kunnen handelen in binaire opties. Dit bedrag kan heel laagdrempelig zijn ($10 bij IQ Option en 50 Euro bij Optie24) maar ook heel hoog, alleen voor ervaren beleggers en daytraders weggelegd.

De meeste binaire opties broker bieden bonussen aan op je eerste inleg. Bij al die brokers moet je voorlopig even wegblijven, omdat het geven van bonussen door binaire optie brokers in januari eerder dit jaar, aan banden is gelegd. (De meeste binaire optie bonussen op Onlinehandelen.com moeten nog worden bijgewerkt, daar dit enige tijd vereist door de developer te laten veranderen kan dit even duren).

De reden dat deze bonussen verboden zijn geraakt is omdat scam brokers deze gebruikten om beleggers en binaire optie handelaren te chanteren wanneer deze hun winst wilden opnemen. Hoewel het volledig legaal is om een bepaalde bonus vrijspeel voorwaarde te hanteren, is het niet legaal om een bonus aan een beleggingsrekening toe te voegen, zonder dat hiervoor toestemming aan de belegger gevraagd is. Ik ga geen namen noemen maar ik heb via de live chat schrikbarende verhalen ontvangen van mensen die van 20.000 Euro tot hun hele pensioen (anderhalf ton Euro in dit geval) zijn kwijt geraakt door dergelijke verhalen. Het doet mij elke keer weer ontzettend zeer als ik zo’n bericht binnen krijg en denk dan altijd: ‘’had contact opgenomen met mij of gekeken op mijn website, nu is het al te laat!’’.

Onlinehandelen.com is gedurende de jaren 5 keer genomineerd voor de iGB Financial Affiliate uitreikingen, prestigieuze prijzen die website eigenaren kunnen winnen door integer samen te werken met online brokers. De website bestaat sinds 2010 en is onderhand mijn levenswerk geworden. Gedurende de jaren zijn er honderden brokers toegevoegd maar ook weer verwijderd.

Op het moment wordt de Scam Broker afdeling op de website helemaal vernieuwd en brokers worden uit vergelijkingstabellen verwijderd. Pas nogmaals gewoon goed op waar je een rekening opent en als je twijfelt kan je altijd een bericht achterlaten via het live chat systeem op deze website.

Lees hier meer over hoe de CySEC en AFM denken over binaire optie bonussen

Binaire Opties Demo Account

Een demo rekening is waarschijnlijk de beste manier om het handelen in binaire opties te oefenen. Dit is een speciaal rekening soort waarmee je kan beleggen in binaire opties met fictief geld, zodat je leert hoe het beleggen in opties werkt en gewend raakt aan de traders interface. Met een binaire opties demo account win je geen geld maar verlies je ook niets. Toen binaire opties nog vrij nieuw waren, kon je overal een demo rekening openen. Tegenwoordig vragen de meeste binaire optie brokers geld om een demo een rekening te mogen gebruiken. Er zijn echter nog wel een aantal binaire optie brokers waar je gratis kunt oefenen in het binaire opties beleggen. Bij bijvoorbeeld IQ Option en Optie24 kan je als Nederlandstalige belegger, nog gewoon een demo account aanmaken.

Ik stel beleggers áltijd voor eerst te oefenen met een demo rekening. Het maakt niet uit of je nu een ervaren belegger bent of pas je eerste trades plaatst, het is van uiterst belang dat je 100% weet hoe het werkt, alvorens voor echt geld te handelen.

Binaire Opties Activa en Handelsmethoden

Binaire opties lijken heel simpel: je plaatst een ‘put’ of ‘call’ order aanvankelijk van je persoonlijke verwachtingen en je wacht tot de verloop tijd (expiry time). Als we de zaak nog eens nader onder de loep nemen, zien we dat er wel degelijk meer mogelijkheden en diepgang aanwezig is, tijdens het handelen in opties.

Beleggers en binaire optie handelaren niet alleen kiezen tussen high/low (omhoog of omlaag). Tegenwoordig hebben we one touch opties, ladder opties, 60 second opties, lange termijn opties, range opties en tientallen andere optie soorten.

Ook gaat het beleggen in opties al lang niet meer gepaard met activa die binnen een minuut aflopen. Opties kunnen tegenwoordig van korte zowel als lange termijn zijn.

De populairste expiry times (looptijden van binaire opties) zijn als volgend:

– 15 seconden, ook wel turbo’s genoemd.
– 30 seconden, ook wel sprinters genoemd.
– 60 seconden, ook wel 60 seconds genoemd.
– 2 tot 5 minuten, ook wel shorts genoemd.
– 2 tot 4 uur, ook wel basers genoemd.

– Einde van de handelsdag, ook wel daily’s genoemd.
– Einde van de week, ook wel weekly’s genoemd.
– Einde van de maand, ook wel monthly’s genoemd.
– Langer dan 30 dagen: ook wel long terms genoemd.

Onthoud altijd: hoe korter de termijn, hoe moeilijker te voorspellen. Beleggers kunnen vaak tussen verschillende activa kiezen, de vaakst voorkomende zijn logischerwijs: aandelen, valuta, grondstoffen en indexfondsen (indices). Het aantal aangeboden activa varieert van broker tot broker. Neem altijd in acht dat het aantal activa dat een binaire opties broker je aanbiedt leuk en aardig is, maar dat kwantiteit niet altijd een teken van kwaliteit is, als het op binaire optie brokers aankomt.

Klantenservice, ondersteuning en educatie

Elke succesvolle binaire optie handelaar weet waar die over moet beginnen als het gaat om uitleg aan onervaren beleggers: onderschat nooit de kracht van kennis wanneer het gaat om binaire opties. Je hoeft geen dure lessen te nemen of webinars te volgen. Goede brokers bieden gratis educatie materiaal aan aan hun klanten. Een van de brokers die hierin excelleert is sinds vernieuwing: Optie24. Ik zal je echter wel een geheimpje vertellen: de educatie afdeling van brokers is vaak kleiner dan die van affiliates en introducing brokers (zoals Onlinehandelen.com). Reden hiervoor is heel simpel: als jij winst maakt, verliest de broker, in het geval van binaire opties. Websites als deze proberen de nummer 1 in gratis informatie en educatie te zijn om zo zoveel mogelijk beleggers te ‘’tracken’’ bij brokers. Hier worden sites als deze naar betaald, ongeacht winst of verlies van de belegger.

Wanneer alles naar wens verloopt, heb je als belegger niet vaak de klantenservice nodig. Als het slecht gaat en dingen niet gaan zoals je wilt, dan is het handig dat de klantenservice je op adequate wijze te woord kan staan. Klantenservice verschilt vandaag de dag van broker tot broker en kan komen in telefonische vorm, maar ook via email, live chat of Skype. Voordat je een eerste inleg doet bij een broker is het altijd verstandig na te gaan welke manieren van klantenservice de broker aan biedt en of dit in de gewenste taal beschikbaar is. Onthoud goed dat soms zelfs de beste klantenservice je niet in recordtempo kan helpen, wel biedt goede klantenservice je altijd ondersteuning en voorziet deze je van alle informatie die je nodig hebt.

Geld Storten en Opnemen bij Binaire Optie Brokers

Er zijn een aantal termen die je moet weten voordat je gaat beleggen in opties. We hebben het al gehad over de ‘minimum deposit’ of eerste minimale inleg, maar veel mensen verwarren deze term met ‘minimum investment’. Minimum investment is het minimale bedrag wat je als belegger moet inzetten op een optie bij de desbetreffende broker.

‘Withdrawal’ staat voor het proces van geld opnemen van handelsrekening naar bankrekening. Hier gelden vaak minimale en maximale bedragen voor. Er zijn meerdere manieren waarmee je geld kan opnemen en storten van en naar je binaire opties rekening, denk bijvoorbeeld aan: iDEAL, Bancontant, Skrill, Neteller, Paypal en creditcards. De Nederlandse binaire opties broker Optie24 accepteert al de zojuist genoemde betaalmiddelen.

Nadat je voor het eerst geld hebt gestort bij een binaire opties broker, vraagt deze vaak om een verificatie van je identiteit. Dit kan in het begin een beetje irritant zijn maar gelukkig hoeft het maar één keer. Gereguleerde brokers moeten dit vragen omdat zij zich moeten houden aan KYC wetgeving (Know Your Customer) en de wet anti-witwassen en financiering terrorisme.

Geld opnemen van je binaire opties rekening duurt vaak tussen de drie en vijf werkdagen. Duurt het langer? Dan is het raadzaam contact op te nemen met de klantenservice van de broker. Nu binaire optie brokers niet meer mogen adverteren met bonussen is het vrijspelen van bonussen het uitleggen niet meer waard. Vroeger moest je eerst alle bonussen vrijspelen, voordat je je geld kon opnemen.

Gereguleerde Binaire Optie Brokers

Elke dag komt er wel een nieuwe broker bij met een nieuwe binaire opties website. Veel van deze brokers hebben gelikte websites en beloven hoge winstpercentages, maar hoe onderscheid je nu een goede, betrouwbare broker, van een malafide broker? Hedendaags staan serieuze brokers onder toezicht van regulerende instellingen, ook wel financiële waakhonden genoemd.

De meest populaire financiële waakhond is de CySEC, welke niet alleen in Cyprus opereert maar in de gehele Europese Unie. De EU is een geweldige markt voor de binaire optie brokers, dus het is ook niet raar dat de meeste brokers een licentie willen van CySEC.

Ieder land heeft ook zijn eigen regulerende instelling. In Nederland is dit de AFM, de Autoriteit Financiële Markten. Als er een dispuut ontstaat tussen belegger en broker, kunnen beleggers niet de klantenservice benaderen maar ook de AFM contacteren.

Brokers waar je kan handelen in binaire opties met een Nederlandse AFM vergunning zijn als volgend:

Plus500
Optie24
Stockpair
IQ Option

Hoewel het hebben van een vergunning een goed teken lijkt, kan het ook averechts werken. In het verleden was er een binaire opties broker: EzTrader welke klanten gewoon belazerde, terwijl deze broker wel een vergunning had. Ook zijn er juist ongereguleerde brokers die het wel weer heel goed doen, zoals bijvoorbeeld IQ Option. Om te kijken welke brokers je beter kan vermijden kan je ons Scam Broker overzicht bekijken.

In Nederland en België zijn de volgende binaire optie brokers het populairst:

Broker Bonus Review Bezoek website
Handel in CFD's met 40,000 Demo Rekening Review Bezoek
Onbeperkt oefenen met gratis $100,000 demo account Review Bezoek
$20,000 Review Bezoek
100% op eerste inleg Review Bezoek

+500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170