Maak je eigen binaire opties robot met IQ Option

Sinds kort kan je op IQ Option je eigen binaire opties robot maken. Met een binaire opties robot kan je handelen in binaire opties zonder dat je hiervoor achter de computer hoeft te zitten. Er zijn veel binaire opties robots op internet beschikbaar zoals bijvoorbeeld Binary Options Robot die je op verschillende binaire optie brokers kunt aansluiten. Echter kan je met deze binaire optie robots alleen vooraf ingestelde programma’s volgen en sommige van deze automatische handelssoftware brengen een maandelijks bedrag in rekening voor het gebruik ervan.

Een van de nieuwere, populairdere binaire opties brokers, IQ Option heeft sinds kort een nieuw gedeelte toegevoegd aan hun website waarmee je zelf één of meerdere binaire optie robots kunt maken. Als je vroeger een binaire opties robot wilde maken had je flink wat kennis nodig van programmeertaal en handelssoftware. Tegenwoordig kan je gewoon klikken en slepen en is het maken van je eigen binaire opties robot kinderspel.

binaire optis robot top robots iq option

Je kunt andermans binaire optie robots gebruiken om automatisch te handelen in binaire opties maar je eigen robot maken is natuurlijk leuker!

Onder de populairste binaire optie robots zie je hoeveel mensen de robot gebruiken, hoeveel winst deze gegenereerd heeft en hoeveel procent de maximale drawdown is, wat wil zeggen hoeveel verlies deze maximaal gemaakt hebben.

Er bestaat de mogenlijkheid andermans binaire optie robot te gebruiken. Dit is natuurlijk de makkelijkere manier om automatisch te handelen in binaire opties maar je weet nooit wat voor handelsstrategie degene gebruikt die de binaire optie robot heeft ontworpen waardoor deze misschien slecht voor je uitpakt. Aangezien het niet zo moeilijk is zelf een binaire optie robot te maken met de nieuwe Robots.iqoption software, raad ik je aan een eigen binaire opties robot te maken.

Om zelf een binaire optie robot te maken die automatisch voor je zal gaan handelen in binaire opties, precies wanneer en hoe jij wilt navigeer via de IQ Option website naar het robots.iqoption gedeelte of klik je op deze link. Je dient wel in het bezit te zijn van een demo of echt geld binaire opties account bij IQ Option voordat je de robot kunt gebruiken. Gelukkig kan je deze in twee tellen aanmaken doordat je kan inloggen via Facebook en dus niet stuk voor stuk invulvelden als naam, email, adress etc. hoeft in te vullen.

Wanneer je eenmaal bij het robots gedeelte bent aangekomen zie je het volgende scherm:

Een eigen binaire opties robot maken met Robots.iqoption

Maak je eigen binaire opties robot en handel automatich in binaire opties met de nieuwe functie van IQ Option. Gebruik de wizard of ontwikkel zelf een binaire opties robot.

Je kan nu kiezen tussen twee opties. De wizard gebruiken om stap voor stap een eigen binaire opties robot te maken of de zogenaamde constructor gebruiken om volledig op eigen houtje een binaire opties robot te maken die automatisch voor je zal handelen in binaire opties. Aangezien ik aanneem dat de meesten nieuw zijn in het maken van een binaire opties robot gaan we voor de Wizard optie waarin we door enkel te klikken en slepen al onze eigen binaire opties robot kunnen maken.

Als we klikken op ”wizard” komt het volgende scherm tevoorschijn waar we een naam kunnen kiezen voor onze binaire opties robot en waar stap voor stap uitgelegd word hoe we de binaire opties robot dienen te maken.

Je eigen binaire opties robot maken op iq option is makkelijker dan je denkt

Met de wizard maken we stap voor stap onze eigen binaire opties robot om automatisch te handelen in binaire opties.

Als we dit scherm doorklikken komen we eindelijk bij de binaire opties robot wizard zelf. Nu kunnen we kiezen uit verschillende blokken om stapsgewijs toe te voegen aan onze eigen binaire opties robot. Bij elk blok en elke stap staat in het Engels een korte gebruiksaanwijzing waardoor IQ Option je op weg helpt en je uitlegt wat elk blok inhoud en waarvoor je deze kunt gebruiken om je eigen binaire opties robot tot in de kleinste details aan te passen.

Gebruik de binary options robot wizard om stapsgewijs je eigen binaire opties robot te maken op iq option

In de wizardfunctie kunnen we stap voor stap onze eigen binaire opties robot maken en kunnen we lezen hoe we de verschillende functies kunnen gebruiken,

Voor de handigheid heb ik een video gemaakt die je een idee geeft hoe het maken van je eigen binaire opties robot op IQ Option werkt.

Waarschijnlijk snap je nu hoe je je eigen binaire opties robot kunt maken op IQ Option om automatisch te handelen in binaire opties, waar en wanneer je maar wilt, volledig naar jouw wens en beleggingsstrategie.

Als je het leuk vind handelssoftware te ontwikkelen (zeker als het zo makkelijk is als met de wizard), raad ik je aan een beetje te puzzelen met de binaire opties robot software van IQ Option aangezien de komende tien dagen een wedstrijd wordt gehouden waarin de beste binaire optie robot ontwikkelaars leuke geldprijzen kunnen winnen.

binary option robot tournament

Ontwikkel je eigen binaire opties robot en doe mee met de binaire opties robot ontwikkel wedstrijd om leuke geldprijzen te winnen!

Mocht je nog niet zo bekend zijn met binaire opties, lees dan het artikel Binaire Opties Voor Dummies of bezoek onze binaire opties educatie afdeling. Weet je al wel het een en het ander van binaire opties maar heb je er nog nooit in gehandeld en overweeg je dit te doen, vergelijk dan betrouwbare binaire optie brokers voor Nederlandsche en Belgische beleggers. Binaire Optie Brokers Vergelijken Als je al ervaren bent in het handelen van binaire opties en opzoek bent naar nieuwe, winstgevende methoden, dan raad ik je aan eens deze binaire optie handelsmethoden door te nemen om een betere, belezenere binaire optie handelaar te worden.

Je kan hiernaast altijd nog geheel gratis en vrijblijvend lid worden van de Onlinehandelen.com nieuwsbrief, waardoor je altijd op de hoogte bent van het laatste beursnieuws, brokerpromoties en nieuwe functies van brokers.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com