Binck Bank €250 gratis transactie tegoed i.p.v €200

Binck Bank heeft haar gratis transactie tegoed actie voor nieuwe beleggers verhoogt van 200 Euro naar 250 Euro. Voor de twijfelaars onder ons is het dus nú tijd om actie te ondernemen en een beleggingsrekening bij Binck Bank te openen.

Door nu gebruik te maken van de actie bespaart men de komende dagen of weken op transactiekosten. In weze is dit een gratis 250 euro voor degenen die van plan zijn veel te handelen op de beurs aangezien iedere Euro niet betaald aan kosten, er een extra in de portemonnee is.

Deze actie geldt alleen voor Binck 360 beleggingsrekeningen en niet voor de Fund Coach

Maar gelukkig heeft Binck Bank ook een mooie actie voor nieuwe gebruikers van de Fund Coach!

De Binck Bank Fund Coach is nu 3 maanden gratis te gebruiken in plaats van 1 maand. Professionele beleggers met hoge ordervolumen kunnen dus tijdelijk gratis gebruikmaken van de extra functies die de Binck Fund Coach biedt.

Binck actie pagina van website bezoeken

Let op dat er door cookies soms 200 euro op de landingspagina staat maar dat dit gewoon 250 euro zal zijn wanneer de beleggingsrekening geactiveerd word.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170