Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een online virtuele valuta of crypto currency (afkorting BTC). Geen enkele bank heeft Bitcoins in bezit en is geen centrale overheid of regulatie voor de handel in Bitcoin. Praktisch kan iedereen Bitcoin kopen en verkopen. Bitcoin transacties verlopen via een zogenaamde peer-to-peer technologie die wordt beheerd door bitcoin servers.

Elke keer dat er een Bitcoin transactie plaatsvind, word informatie op de server geüpdatet en verwisselen de Bitcoin van eigenaar. Bitcoin wordt op de meeste plekken geaccepteerd net als andere valuta. Ook u kunt online handelen in Bitcoin.

Sinds kort is het ook mogelijk Bitcoin te verhandelen op forex exchanges en broker websites. Op dit moment zijn er twee brokers waar je kan handelen in Bitcoin:

Plus500
Avatrade

Natuurlijk zijn er wel binaire optie platformen waar je opties kan kopen op Bitcoin maar dit is niet echt het handelen in Bitcoin.

Er is een enkele broker waar je ook kunt inleggen met Bitcoin en dus aandelen kunt kopen met Bitcoin! Deze broker heet xCFD en als je er een account aanmaakt krijg je nog $30 gratis startkapitaal ook!

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!