Bitcoin Cash daalt 40% in waarde door technische fout

Bitcoin Cash (BCH) staat 40% lager maar dit is door een technische fout die is ontstaan tijdens de legacy BCH asset pre-forking met BCHABC. De reden van de technische fout is dat verschillende grote exchanges BCH prijzen foutief vermeldde door de grote verwarring met BCHABC.

Na de hard fork op 15 november, toen de chain in tweeën splitste, werd de ABC versie van Bitcoin Cash de geaccepteerde vorm.

Na de ticker swap werd de marktprijs van BCH tijdelijk die van de pre-form futures, waardoor cryptocurrency beleggers ineens veel minder waardevolle coins bezitten. Rond negen uur ’s avonds gisteren daalde de BCH prijs van $336 snel naar $233 en bleef rond die prijs hangen.

Later die avond en nacht daalde BCH nog verder naar $228 en uiteindelijk zelfs onder de $220.

Het handelsvolume op BCHABC daalde met 90% van $1 miljard naar onder de $100 miljoen. De komende dagen zullen we zien of BCH nog verder daalt of langzaam zal herstellen.

Wist je dat…

Je meer geld kunt verdienen met het handelen op Bitcoin Cash en BCHABC door het gebruik maken van hefboom of forex-crypto trading? Bekijk de website van AvaTrade eens waar dit mogelijk is met een echt geld account vanaf 100 Euro.Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!