22 Bitcoin memes die inzage geven in historie enorme stijging waarde Bitcoin

bitcoin meme

Let’s go back in our meme-ories.

Een jaar geleden was een enkele bitcoin $570 waard. Vandaag de dag, na een dramatisch jaar van ups en downs, is een enkele bitcoin meer dan $4,000 waard en is er zo’n $70 miljard in omloop.

Als je wilt begrijpen hoe dit kan, of gewoon de gloriedagen weer wilt meemaken (of nachtmerries) gaan we even lachen of huilen om wat memes.

Ten eerste, de Bitcoin geschiedenis.

Volgens de Bitcoin legende heeft ‘’Satoshi Nakamto’’ een concept voor een decentralized digitale valuta ontworpen in 2007. Tot vandaag de dag is de ware identiteit van deze persoon of groep onbekend.

bitcoin meme
In januari 2009 werd de eerste bitcoin gecreëerd en een paar dagen later vond de eerste transactie plaats tussen ‘’Nakamoto’’ en crypto activist Hal Finney.

pay in bitcoin meme

Tot een paar jaar later gebeurde er niets, tot programmeur Laszlo Hanyecz besloot pizza te bestellen met zijn bitcoin. 10,000 Bitcoin voor twee pizza’s ter waarde van $25 wel te verstaan. Toen was de bitcoin wereld nog een mysterie voor velen.

bitcoin owners meme

Tot in de zomer van 2010 een bitcoin ineens tien keer meer waard werd in vijf dagen. Bitcoin fans waren enthousiast maar de meeste beleggers nog ongeïnteresseerd.

Dogecoin meme

In november 2010 bereikte bitcoin een market cap van een miljoen dollar.

bitcoin to moon meme

Silk Road opende op 2011 haar website en werd bekend als de bitcoin zwarte markt waar men illegaal drugs kon kopen en verkopen op het deep web.

criminals in bitcoin meme

Een paar maanden nadat een Bitcoin een Dollar waard werd, steeg Bitcoin tot $10 per stuk in Juni 2011.

bitcoin value fait value meme

De marktprijs van een Bitcoin steeg en daalde enorm rond die tijd.

bitcoin ride meme

Bitcoin steeg naar $31 per stuk en daalde daarna met 93% in waarde tijdens de ‘’crash van 2011’’.

bought bitcoin and its gone meme

Hen die in bitcoin geloofde bleven sterk en het herstel begon.

saving bitcoin meme

Mt. Gox, ’s werelds grootste bitcoin exchange sloot vier jaar na oprichting doordat hackers Bitcoin hadden gestolen van de exchange en zorgde voor een negatieve sfeer onder alle bitcoin gebruikers.

chuck norris bitcoin meme

Wereldwijd wilden overheden Bitcoin verbieden. Echter overleefde Bitcoin dit en meer en meer cryptocurrencies werden ontworpen.

government bans bitcoin meme

Toen werd Donald Trump gekozen als president van Amerika…

bitcoin its going to be huge meme

… en bitcoin explodeerde enorm. Ethereum deed het ook lang goed, echter kwam toen wat crypto traders noemen ‘’De Bubble’’.

bitcoin bubble meme

En andere cryptocurrencies (alt coins), ‘’To the Moon!’’

bitcoin to the moon meme

Iedereen beet op zijn of haar vingernagels 1 augustus 2017, tijdens de ‘’hard fork’’ waarin er een nieuwe valuta uitkwam: Bitcoin Cash. Maar fork of geen fork, bitcoin’s rally hield vol en een week na de splitsing bereikte Bitcoin een all-time high prijs van meer dan $4200.

bitcoin fork meme

In de tussentijd is Bitcoin ook populair geworden onder hackers als favoriete betalingsmiddel.

bitcoin hacker meme

Door al deze gebeurtenissen is het niet zo gek dat regulerende instellingen zich eindelijk met bitcoin gaan bemoeien.

bitcoin versus bank meme

Bitcoin steeds vaker in de media

buy bitcoin yellen meme

Het moet nog bewezen worden in de toekomst maar de meeste crypto beleggers denken dat Bitcoin nog lang niet haar top heeft bereikt.

bitcoin is for smart people meme

Skeptici verwachten een crash en beweren dat Bitcoin geen intrinsieke waarde hebben.

bitcoin cat meme

BTC Donatie Adres: 1JMpj9axSEtsxo5Kno6CdXKGeguLyJtjYJ

Koop Bitcoin op BTCdirect
Koop Bitcoin op Bitonic
Handel Bitcoin op Plus500
Handel Bitcoin op AvaTrade
Handel Bitcoin op IQ Option

+

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170