Bitcoin nu meer waard dan drie ounce goud

Meer dan vijf maanden geleden is het inmiddels alweer dat Bitcoin voor het eerst boven de goudprijs uit kwam. Bitcoin is vandaag de dag meer dan drie keer zo veel waard als de traditionele store of value. De prijs van een enkele Bitcoin steeg vanochtend tot bijna $4500, een getal wat meer dan $3000 boven de huidige goudprijs ligt ($1257 op spot markt Bloomberg). Over het algemeen doen de cryptocurrency activa het enorm goed en begint deze sector steeds meer professionele beleggers aan te trekken. De gehele cryptocurrency markt is inmiddels uit de kinderschoenen gegroeid en bedraagt meer dan $135 miljard.

Hoewel symbolisch is het gegeven noemenswaardig dat Bitcoin enthousiastelingen Bitcoin al geruime tijd met goud vergeleken en zij het een effectievere manier van het bewaren van waarde vinden door het feit dat het aantal Bitcoin in omloop gelimiteerd zijn. Toch blijft het moeilijk te bepalen hoe deze twee verschillende activa gerelateerd zijn aan elkaar op de beurs. In het verleden gemaakte vergelijkingen blijven onjuist en niemand weet wat de prijs van Bitcoin zal zijn over een aantal jaar.

Een onderzoek van CoinDesk gepubliceerd in Juli een jaar geleden rapporteerde dat hoewel beiden goud en Bitcoin ‘safe havens’ zijn, er totaal geen verband te leggen valt tussen beide in koersbewegingen.

Koop Bitcoin op BTCdirect
Koop Bitcoin op Bitonic
Koop een Ledger Nano S om Bitcoin veilig op te slaan
Handel in Bitcoin CFD’s op Plus500

of

Lees hoe je gratis Bitcoin kan verdienen

Vond je dit een nuttig artikel? Overweeg dan misschien om mij wat BTC te doneren.

BTC adres: 1JMpj9axSEtsxo5Kno6CdXKGeguLyJtjYJ

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com