Brexit vormt risico voor Duitse economie

Olaf Scholz, de Duitse minister van financiën, waarschuwde vandaag dat de Duitse economie tegen verschillende risico’s aanloopt. De scheiding van het Verenigd Koninkrijk met de rest van de Europese Unie zal de komende jaren schade aanrichten aan de Duitse economie.

‘’One risk has to do with Britain’s exit from the European Union. I believe we should do all we can to ensure there is a good agreement,’’ zei Scholz tegen de Bundesdag.

Hij hoopt dat het Brits parlement de deal die hen is aangeboden accepteert en dat deze niet zal resulteren in economische moeilijkheden voor zowel het Verenigd Koninkrijk als de rest van de Europese Unie.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!