CFD handel profitabel met veel geld?

Is het handelen in cfd’s nog wel zo profitabel als het om grote bedragen gaat? Een lastige vraag, het ligt er voornamelijk aan wat voor een type belegger je bent of dit nog opgaat ja of nee.

De meeste ervaren beleggers beweren dat cfd’s leuk zijn om met een paar honderd of duizend euro uit te proberen maar wanneer je posities gaat sluiten van duizenden euro’s groot je beter direct kunt handelen in de onderliggende waarde met bijvoorbeeld een Meta trader 4 account.

Direct beleggen in onderliggende waarde kan bij bijvoorbeeld Saxo Bank, Keytrade Bank en Lynx Bank. Door direct te beleggen in onderliggende waarde bespaar je wanneer je voor duizenden euro’s posities sluit al snel een paar tientjes per transactie. De gedachte bij beleggen in onderliggende waarde is dat je de aandelen voor een langere periode in bezit houdt.

Broker Bonus Rating Review Bezoek website
Markets.com Leren beleggen met 100k demo rekening 10.0 Review Bezoek
Saxobank €100.000 Demo rekening 9.6 Review Bezoek
Keytrade Bank €0.05 Cashback per aandeel 8.7 Review Bezoek
Lynx Gratis e-book 8.2 Review Bezoek

 

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170