Charting software TradingView tot 60% korting Black Friday Sale

Op moment van publiceren heeft u nog 4 dagen om te profiteren van tot 60% korting op TradingView charting software, de #1 chartingsoftware ter wereld.

– Op het PRO plan kunt u nog vier dagen profiteren van 40% korting. U betaald slechts eenmalig $108 in plaats van $179,40 voor een heel jaar.

– Op het PRO+ plan kunt u nog vier dagen profiteren van 50% korting. U betaald slechts eenmalig $179,40 in plaats van $359,40 voor een heel jaar.

– Op het PREMIUM plan kunt u nog vier dagen profiteren van 60% korting. U Betaald slechts eenmalig $431,60 in plaats van $719,40 voor een heel jaar.

TradingView black friday actievoorwaarden – FAQ

Vraag: Wat gebeurd er met mijn huidige abonnement en ongebruikte dagen als ik een plan koop met Black Friday korting?

Antwoord: Als je hetzelfde plan gekocht hebt, zullen de ongebruikte dagen worden toegevoegd aan je huidige plan in de vorm van extra dagen. Dit betekend dat de vervaldatum van je plan verder in de toekomst zal liggen. Als je een duurder plan gekocht hebt met de Black Friday aanbieding dan zullen alle ongebruikte dagen van je huidige plan worden toegevoegd als additionele dagen voor je nieuwe plan.

Vraag: Ik heb recentelijk een betaald plan gekocht en wil er nog een kopen tijdens de Black Friday aanbieding.

Antwoord: Als je een eenjarig of tweejarig plan gekocht heb tegen de normale prijs tussen 12 en 25 november dan zal TradingView overgaan op een refund totdat je een plan gekocht hebt via de Black Friday aanbieding. Koop simpelweg een Black Friday plan om automatisch de refund te krijgen. TradingView zal niet overgaan tot refund als een een-of tweejarig abonnement is afgesloten voor 12 november. De refund zal binnen 14 dagen voltrokken zijn.

Vraag: Ik heb vorig jaar gebruik gemaakt van de Black Friday aanbieding. Hoeveel wordt mij dit jaar in rekening gebracht?

Antwoord: Je dient wederom een betaald plan tijdens de Black Friday aanbieding aan te schaffen om van de kortingsactie gebruik te maken. Zo niet word je account automatisch verlengd tegen de normale prijs.

Vraag: Ik kan nog steeds niet goed kiezen. Naar welk plan zou ik moeten upgraden?

Antwoord: Je kan verschillende betaalde abonnementen hier met elkaar vergelijken.

Lees de volledige, onafhankelijke TradingView review van Onlinehandelen.com

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170