Coinbase kondigt partnership NBA en WNBA aan

De NBA viert zijn 75ste verjaardag dit jaar en daarmee doet het gelijk een sprong richting de toekomst. Coinbase zal namelijk voor meerdere jaren op rij de nieuwe hoofdsponsor worden van de NBA en WNBA. Er kijken ieder jaar miljoenen mensen naar de basketbalwedstrijden en Coinbase probeert op deze manier cryptocurrency trading aan de man te brengen.

De overeenkomst zorgt ervoor dat Coinbase de eerste cryptocurrency partner is van een grote sportgigant als de NBA. Het Coinbase logo zal zichtbaar zijn gedurende zowel de sportwedstrijden als de voor- en nabesprekingen. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws en ik hoop dan ook stiekem meer crypto-gerelateerde bedrijven te zien in de sportwereld met het liefste zo groot mogelijke reclameborden overal.

Deze deal zorgt er namelijk voor dat er veel meer awareness gaat komen omtrent blockchain-technologie en cryptocurrency trading in het algemeen. De crypto sponsoring zal ook een hoop goedmaken qua misgelopen opbrengsten door de gevolgen van de wereldwijde pandemie.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Comments are closed.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170