Naast Bitcoin zijn er honderden andere cryptocurrencies die ieder wel ergens door een community gebruikt worden. Deze andere cryptocurrencies worden in de volksmond ook wel: altcoins genoemd. Deze alt coins kunnen op diverse manieren verkregen worden en het schetst misschien je verbazing, maar er wordt in deze altcoins net zo hevig gehandeld als in valutaparen als EUR/USD, EUR/GBP, USD/JPY etc. Deze altcoin handel vindt voornamelijk plaats op zogenaamde cryptocurrency exchanges.

Hieronder zie je in de tabel de populairste cryptocurrency exchanges. Bitonic en HaasOnline zijn beide Nederlandse exchanges en de andere zijn allemaal internationaal. De populairste cryptocurrencies op moment van schrijven (februari 2017) zijn: Bitcoin, Litecoin, Monero, Dash en Factom. Er moet bij gezegd worden dat LocalBitcoins niet echt een exchange is maar een persoon-tot-persoon marktplaats voor bitcoin en altcoins.

Op Plus500 en AvaTrade kan in Bitcoins gehandeld worden tegen andere valutaparen (Euro, Dollar Etc.) met hoge leverage of hefboom. Dit word ook wel Margin Trading genoemd. Op dit moment heeft Plus500 een actie waarin nieuwe leden 30 Dollar of 25 Euro aan gratis bitcoins krijgen, simpelweg voor het registreren van een gratis account en het bevestigen van telefoonnummer. Voor deze gratis geld actie is geen storting of het invoeren van bankgegevens vereist. Op Plus500 kan je dus zonder je eigen geld te gebruiken, toch al oefenen in het handelen van bitcoin en andere valuta.

Broker Bonus Review Bezoek website
Leren beleggen met 100k demo rekening Review Bezoek
Leren beleggen met 100k demo rekening Review Bezoek
Review Bezoek
Bitcoin & altcoins kopen vanaf €10,- Review Bezoek
Bitcoin & altcoins kopen vanaf €10,- Review Bezoek

25 Euro of 30 Dollar aan Gratis Bitcoins - Geen Storting Vereist!

Dark Header Ad 728 x 90

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!