De Hollandse methode – oplichters ontmaskerd!

In dit bericht, wederom in het kader van binaire opties oplichting ga ik je piekfijn uitleggen waarom de Hollandse Methode aka The Dutch Method aka The Swiss Method één grote oplichtingspraktijk is. Waarschuwing: Dit artikel zal menigeen persoon doen verassen die Dutchmethod.com betrouwbaar achtte. Laat ik het bij het begin beginnen. Het betreft een oplichtingspraktijk die wereldwijd gaande is. Zo zijn er niet alleen de Swiss Method en de Dutch Method maar ook de Aussie Method en de Brit Method. Bij iedere variant zien we een foto van de CEO, in het geval van de Nederlandse versie, heet deze: Frits van Dijk. In het geval van de Zwitserse variant van deze binaire optie oplichtingspraktijk heet hij Max Fisher. Dit kan natuurlijk niet, iemand heeft maar 1 naam en het lijkt mij vrij onwaarschijnlijk dat er meer dan 4 identieke tweelingen rondlopen met hetzelfde gezicht.

Wie zoals ik, onderzoek doet op het internet, komt erachter dat deze fraude praktijk groter is dan jij en ik in eerste instantie kunnen voorstellen. Het is grofweg pure diefstal op internationale schaal en zeer gericht gezien ze slachtoffers kiezen gebaseerd op land van herkomst. Laten we gelijk naar de feiten kijken waarom het oplichting betreft.

Als je naar de testimonials kijkt, zie je dat ze op de verschillende internationale websites, dezelfde gezichten hebben. Dit kan natuurlijk niet en bewijst in ieder geval dat ze neppe personen gebruiken in de vorm van stock foto’s. Dit zijn foto’s die ze op internet kopen en met behulp van Fotoshop een klein beetje of zelfs niet veranderen en een andere naam geven. Door zorgvuldig te kijken naar domein registratie data kom ik erachter dat de domeinnamen in 2016 aangemaakt zijn, terwijl de shady video opnamen en winsten laat zien vanuit 2015. Niet erg slim als je het mij vraagt maar deze hele oplichting is zo voor de hand liggend dat de creativiteit van de makers waarschijnlijk niet al te hoog ligt.

Ook hebben ze de plaatjes niet erg goed bewerkt of veranderd naar land van herkomst. Zo zie je in het voorbeeld hieronder dat het bedrijf zo dom is geweest alles letterlijk te vertalen en het woord ‘’Messages” hetzelfde te laten.

Hoe kunnen we er nu achterkomen of de Hollandse Methode en de Swiss Method nu een grote oplichting zijn of dat we te maken hebben met een succesvolle franchise? Dit is een vraag die je misschien als lezer hebt als je tot hier gekomen bent. Naast dat we zijn voorgelogen over de zogenaamde eigenaar en bedenker van het handelsplatform is er concreet bewijs in de vorm van feedback en commentaar op andere websites van gedupeerden, dat het een oplichtersbende betreft. Dit bewijs zal ik jullie laten zien in de onderstaande video.

Handelen in binaire opties bij een betrouwbare broker

Als je veilig en betrouwbaar wilt handelen in binaire opties en hier leuk geld mee wilt verdienen, maak dan gewoon een account aan bij Optie24, een Nederlandse partij, die al jaren lang dé nummer 1 optie broker is in Nederland. Optie24 is de enige binaire optie broker die onder toezicht staat van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Alle andere binaire optie brokers zijn in het buitenland gereguleerd en hebben niet per cé een licentie om Nederlandse beleggers diensten aan te bieden.

Binaire optie oplichting voorkomen

De eerste stap in het voorkomen van binaire optie oplichting is door goed onderzoek te doen naar een broker waarbij je een account wilt openen. Dat wil zeggen niet alleen mijn review lezen maar ook reviews van anderen (zoals je kunt doen door op het knopje bezoeker reviews op deze site) lezen op andere, bij voorkeur grote, bekende Engelstalige websites. Het zal je al snel opvallen dat de meeste andere Nederlandse vergelijkingswebsites alleen de standaard informatie bieden over de brokers die ze promoten met een loze review erbij in de trant van het is een prima broker met een goede bonus en de klantenservice is prima…

De vragen die je jezelf moet stellen voordat je uiteindelijk een rekening opent bij een broker zijn:

Heeft deze broker een licentie van CFTC, CySEC, ASIC, FCA, BaFIN, AFM of andere overheidsgereguleerde instelling?
Staan er op internet reacties waarin gezegd word dat deze broker klanten opbelt met de vraag meer geld te storten?
Heeft de broker een licentie om inwonenden van het land waar je gevestigd bent diensten aan te bieden?
Heeft de broker wel eens een boete gehad voor onethisch gedrag in het verleden?

Binaire optie robot en auto trading oplichting voorkomen

Gebruik nóóit een robot die je vraagt een storting te doen, voordat je de instellingen en interface kan zien
Iedere gebruikersreview voor binaire optie robot software is nep en illegaal volgens CySEC regelgeving (vandaar dat goede websites deze verwijderen en geen reviews van anderen dan samenwerkende partijen toelaten)
Volg nooit zomaar een trading signaal die niet past met je beleggingsstrategie
Onthoud altijd dat de software waar je een account bij aangemaakt hebt, een machtiging heeft trades te plaatsen op jouw naam en account
In het verleden behaalde resultaten geven nooit, nimmer, in geen geval een garantie voor de toekomst

Wil je echt per cé automatisch handelen met een robot neem dan contact op met mij via het live chat systeem.

Conclusie

Binaire optie oplichting is een wereldwijd fenomeen, simpelweg omdat het heel veel geld oplevert, bijna iedere vorm van criminaliteit wordt gedreven uit financiële motivatie. Voor iedere broker en handelssysteem waar je van hoort, zijn er tien anderen die precies hetzelfde aanbieden. Typ voor de grap maar eens: binary option trading in bij Google.

BINAIRE OPTIE OPLICHTERS ONTMASKERD!

Binaire oplichters die ik gewoon bij naam ga noemen in deze lijst dien je altijd te vermijden en nooit ook maar een euro bij te storten:

EZ Trader (bood mij aan 600 euro te storten direct naar mijn persoonlijke rekening voor een review op deze website)
OptioNavigator (zijproduct van EZ Trader)
Automated Binary
Cobalt Code
Copy Buffett
Push Money App
Ultimate4Trading/ ultiemvoorhandelen (wilde een advertorial op deze website voor $750)
Zero Loss Formula
BinaDroid
Bot Plus 365
CodeFibo
NEO2
Prizm Tech
Quantum Code
Wealth Crew

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170