December 2020 – 5 nieuwe broker reviews op Onlinehandelen.com

Deze december zijn er vlak voor de kerst in totaal vijf nieuwe broker reviews toegevoegd aan onlinehandelen.com. Er waren diverse bezoekers benieuwd naar de betrouwbaarheid van deze brokers en zij vroegen zich af of dit geen scam brokers waren. Derhalve ben ik op onderzoek uitgegaan en heb deze relatief nieuwe brokers onder de loep genomen.

De vijf nieuwe broker reviews op Onlinehandelen zijn als volgt:

Ook zijn de broker reviews van eToro en DEGIRO geüpdatet.

Bitpanda

Dit is een website en handelsplatform waar men zowel met fiat bitcoin kan kopen en andere cryptocurrencies en cryptocurrencies kan storten om deze te verhandelen voor fiat. Derhalve is Bitpanda dus een Cryptocurrency Exchange waar men gemakkelijk mee in en uit crypto/fiat kan.

Bitcoin en andere Crypto kopen met iDEAL

Freedom Finance

Dit is een broker met een hele unieke functie. Bij Freedom Finance kan je namelijk niet handelen in CFD’s maar gewoon in actual shares, ofwel echte aandelen. Maar, de unique selling point is dat men kan via Freedom Finance mee kan doen aan IPO’s door zich van te voren in te schrijven. Hierin is Freedom Finance uniek en ik raad iedere trader en belegger aan, zeker langere termijn beleggers, een account te hebben bij deze broker. Zo een account is gratis aan te maken en toch ontvang je wekelijks de nieuwe IPO’s en de verwachtingen daarvan in je mailbox. Erg handig, als je het mij vraagt. Deze week hadden we bijvoorbeeld Airbnb en aankomende week Wish als IPO. Iets waar je als trader toch even snel winst op kunt pakken gedurende de eerste 24 uur of handelssessie of als langere termijn belegger goedkoop de aandelen kunt oppikken voor een gunstige IPO prijs.

Meedoen met IPOs door gratis aan te melden bij Freedom Finance

Naga Markets

Deze, relatief nieuwe broker specialiseert zich in social trading en cryptocurrency trading. Ik vergelijk het persoonlijk erg met eToro, het is basically eToro in een nieuw jasje en een goed eToro alternatief.

Social Trading en Crypto Trading met Naga Markets

Skilling

Dit is een zeer moderne CFD broker waar ook in echte aandelen kan worden gehandeld zonder hefboom of leverage. Erg beginner friendly en ik zou bijna zeggen de ideale broker voor Gen X ers en millenials. Niet te veel poespas, nette, strakke layout en app, lage minimale eerste storting van slechts 100 Euro, simpele grafieken, demo account beschikbaar en Magnus Carlsson (‘s werelds beste schaakspeler) als brand ambassadeur.

Leren beleggen met onbeperkte demo rekening

YouHodler

Hoewel ik moet zeggen dat van deze 5 nieuwe brokers op onlinehandelen.com, ik mij de meeste zorgen maakte om deze broker. Dit is in de volksmond een broker die ”rente op bitcoin en andere crypto” beloofd. Iets waar ik altijd zeer skeptisch in ben. Nu weet ik wel dat je via Binance, Poloniex, Bitfinex etc. via loaning, rente kan krijgen op dagelijkse basis door je crypto uit te lenen aan margin traders, toch vind ik sites die dit op langere termijn aanbieden altijd zeer schimmig vanaf het eerste moment. Echter schijnt YouHodler een begrip te zijn in de crypto wereld waar ik nog geen weet van had en doen zij wat hun beloven en kunnen ”HODLERS” hier tot 12% rente per jaar krijgen op hun bitcoin en andere crypto.

Ontvang tot 12% rente per jaar op je crypto

Van welke brokers ziet u graag een geüpdatete review of een totaal nieuwe op onlinehandelen.com verschijnen? Laat het weten via de live chat functie of email het naar onlinehandelen247 (at) gmail dot com.

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170